Garfield™ isimli üyenin son içerikleri

1. Garfield™

Ryzen7 5800x3 ve MSI B550 Gaming Plus için ekran kartı ne alınabilir?

belirli bir bütçe yok kafamda, 10K ya kadar diyelim.
  2. Garfield™

Günlük kullanım için monitör önerisi?

Merhabalar, ofisteki ana bilgisayarım için bir mönitör ihtiyacım var, oyun oynamıyorum oyun ile bir işim yok, genelde web'te gezinme, tasarım kodlama ve ara sırada bir şeyler izlemek için kullanıyorum ancak sabah-akşam arası PC başında olduğum için göz yormaması baş ağtırmaması ilk tercihim...
  3. Garfield™

Ryzen7 5800x3 ve MSI B550 Gaming Plus için ekran kartı ne alınabilir?

Merhabalar, başlıkta belirtmiş olduğum işlemci ve anakart için birde 2K çözünürlükte monitör alacağım, toplamda bu üç aygıt için uyumlu ekran kartı ne almam gerekli? Günlük işlerimde ofisimde ana bilgisayar olarak kullanacağım oyun ile uzaktan yakından bir işim yok. Bir kez alıp uzun vade...
  4. Garfield™

Yardım Her gece saat 8-12 arası internet hızım düşüyor

Bu sorunu kaspersky VPN satın alıp İstanbul lokasyonu tercih ederek aştım. Her aksam 20:00-01:00 bıkmıştım.
  5. Garfield™

Yardım R7 3700X için MSI anakart önerisi

Kasa ve power supply olarak nasıl bir şey almam gerekli?
  6. Garfield™

https://www.n11.com/urun/msi-mpg-b550-gaming-plus-amd-b550-4400-mhz-oc-ddr4-soket-am4-atx-anakart-1484002?magaza=tekramarket https://www.n11.com/urun/samsung-990-pro-mz-v9p1t0bw-1-tb-74506900-mbs-m2-nvme-ssd-27477481?magaza=adateknoloji...
  7. Garfield™

evet işlemci elimde hazır, sıvı soğutmayıda eledim. şimdi sıfır olarak 5-10k arası nasıl bir kart almam gereklı msı dan.
  8. Garfield™

İşlemcim: AMD RYZEN 7 3700X 3.6 GHZ MSI marka istiyorum, oyun için kullanacağım. Sorunsuz uyum sağlaması ve performans adına hangi modeli almam gerekir? + Sıvı soğutmada kullanmak istiyorum. Bütçe: 5-10K arası.
  9. Garfield™

Yardım Ryzen™7 5800X3 ve MSI B550 GAMİNG PLUS için uygun ekran kartı ne alabilirim?

AMD Ryzen™7 5800X3 D Soket AM4 3.4GHz 96MB 105W işlemci, MSI B550 GAMİNG PLUS anakart, Selamlar, yukarıda ki kasaya uyumlu bir ekran kartı almak istiyorum, f/p bir şey olmalı, kesinlikle oyun oynamıyorum ofiste kullanacağım uygun olarak orta seviye nasıl bir ekran kartı alabilirim? Teşekkürler...
  10. Garfield™

Notebook tavsiyesine ihtiyacım var

Merhabalar, ortalama 25k bütçe ile bir notebook almayı düşünüyorum, oyun ya da render gibi şeylerle işim yok. Günlük kullanım için nasıl bir cihaz tavsiye ederseniz? Şimdiden Teşekkürler.
  11. Garfield™

Yardım Bu monitörün adaptörünü nerede bulabilirim?

Merhabalar, internetten bir teşhir ürün satın aldım kutu içerisinden adaptör çıkmadı, bu ürünün adaptörünü nereden satın alabilirim?
  12. Garfield™

logitech ürünleri oyuna girince ışığı kapanıyor

Merhaba aynı sorun bende de mevcut, ancak driver ayarları dediğiniz kısmı tam anlayamadım, tam olarak neresi oluyor? klavye ve mousenın kendı programı yanı yazılımı ayarları mı? yoksa baska bir yer mı? 1706465416 G HUB uygulamasının ıcınde buldum tsk ederım.
  13. Garfield™

Kablolu oyuncu mouse önerisi

Merhabalar, Maximum 1250 TL'ye kadar kablolu mouse tavsiyesi alabilir miyim?
  14. Garfield™

.TC Domain uzantısı hakkındaki görüşleriniz?

Öncelikle şunu ifade etmek isterim .TC Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kısaltması değilmiş. Daha önce bu uzantıda hiç alan adı almadım geri dönüşleri SEO ve Google açısından merak ediyorum. Bu uzantıyı tecrübe eden arkadaşlar var ise yorumlarda belirtirse sevinirim. https://webmasterforum.tc/
  15. Garfield™

Ekran kartında bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım?

DP yerine HDMI kablosunu takınca düzeldi.
Geri