Ya olabilir ama aktif böyle bi sorun olsaydı burda tek konu açan ikimiz olmazdık ayrıca dikkat ettiysen kimse de düzgün bi çözüm önerisi vermiyo senin de dediğin gibi bu yıl böyle açılmış forumlar var learn de ama güncel şu an da açılmış tek bi konu var o da senin konun karşıma çıktı sorunun...
Selamlar. 7 gündür allahın belası bir sorundan müzdaripim.
format attıktan sonra outlook hesabıma çok fazla yanlış şifre girerek giriş denemesi yaptım.
sonrasında şifremi sıfırlamak için kod gönderdiğimde kod gelmedi ben de arka arkaya denedim.
hizmette geçici bir sorun var sonra deneyin bu...
ooo o zaman Allah'a emanet o hesap :D 5 6 yıl önce öyle bi kredi kartı döküman fln bunlar ile ilgili bi kurtarma olayı olmamıştı diye hatırlıyorum olsaydı zaten kurtarırdım hesabı. ama şu an için 5 6 yıl önce kullandığım kartın dökümanını nerden bulayım nasıl kurtarayım bu da ayrı bir soru :D...
ya bazı arkadaşlarımda diyor ki "ben 5 6 yıldır kullanıyorum böyle lisansları hiç bir şey olmuyor. sen de kullan bişi olmaz" diyorlar. kullanmıyorum zaten ama öncesinde benimde 1 2 sene kullanmışlığım oldu. ama bazı arkadaşlarımda kullanma şöyle böyle diye örnekler verip kullanmamam gerektiğini...
ya dostlar şimdi ben windows 10'u baya bi süredir lisanssız kullanıyorum çünkü arkadaşlarım fln kms lotro gibi cmd den key yazarak aktif etme durumunu çok tavsiye etmiyorlar bot net diyen var arka kapı diyen var ondan dolayı da birazcık endişelendim ama bi lisansa 10 binlerce tl vercek para da...
bende ümit etmiştim en azından bi 1000tl ye satarım diye. hiç bir yol yok anlaşılan bu hesabı tamamen güvenli satmak için. teşekkür ederim dostlar cevaplarınız için yardımcı oldunuz sağolun bilgim olmayan bi konuda fikir sahibi oldum sayenizde.
e posta şifre fln versem bile geri alınabiliyormu hesap yani karşı taraf tüm bilgileri değiştirse bile alınabiliyormu? eğer böyle bişi cidden varsa bundan 5 6 yıl önce çalınan hesabımı o kadar steam destek ile iletişime geçmeme rağmen bi çok formda yardım talebi almama rağmen fln nası...
Bu zamana kadar daha önce hiç bir hesabımı satma girişimim olmadığı için yardımınız lazım. öncelikle hangi sitelerde sata bilirim? ikinci olarak da steam heasbımın güncel ve satış değerini nasıl hesaplarım? steam calculator fln gibi sitelerde hesaplıyorumda baya fazla miktar çıkıyor fakat bu...