rami 16 gb yaptığımda sorun çözülmedi fakat ekran kartını değiştirdiğim vakit sorun valoda düzeldi ama cs2 left for dead 2 gibi valve oyunlarında bahsettiğim fps sorunları devam ediyor. Fakat ana sorun olan valorant problemi düzeldi ama diğer oyunlarda aynı sıkıntı devam ediyor format atarsam...
ekran kartım gtx 1060 3gb ve valorant da son güncellemeyi yaptıkdan sonra oyunda fps drop yemeye başladım daha önce böyle bir konu açtığımda herkes rami 16 gb demişlerdi yaptığımda %50 düzeldi ölüm kalım maçına girdiğim vakit 170 fps altına düşmezken rekabetçi tamgaz gibi oyun modlarına...
Valorant riot client ve vanguardı kökünden sildim tekrar yükledim test için poligona girdim gram takılma olmadı aşırı akıcı bir şekilde ısındıktan sonra oyuna tam girdim ajan seçim ekranında oyun gene patladı 3 round kadar sonra bağlantı hatası verip oyun çöktü ekran kartı kullanımı aynı şekilde...
ram de şu anlık bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum eğer olsaydı şu zamanda kadar hep olurdu
1750863288
son güncelleme geldiği vakit yaşanmaya başladı bunlar 2GB lik bir güncelleme yapmıştı güncellemeden dolayı olabilir mi acaba
Bugün başlayan bu sıkıntı yaklaşık 1 saat önce bilgisayara geçtiğim vakit Valorant oynarken poligona ısınmak için girdiğim vakit oyun sanki kötü bir Emulator de oyun oynar gibi kasmaya başladı. Çok rahat 150 - 200 FPS aldığım bilgisayarda 60 FPS zor geçiyor, oyun takılıyor, sesler bozuluyor ve...
n11 üzerinde 15.300 TL ye indirimli Powercolor AMD Radeon RX 6800 16 ekran kartı buldum Powercolor ne kadar güvenilir bir markadır onu bilmiyorum ama rx 6800 ekran kartının ortalamada 20 bin TL gibi düşünebilirsek ölü fiyattan mükemmel bir ekran kartı buldum. Ama güvenmeyenler incelemesini...
uzun bir inceleme sonucunda prizde sıkıntı olduğunu öğrendim vantilatörümü prize takınca anladım ki prizden kıvılcım çıkıyor buda galiba prizin arızalı olduğunu gösteriyor.Yeni bir priz alınca 12 saat aralıksız cry of fear oyununu oynadıktan sonra 1 kere bile ekran gitmedi yani sorun görünüşe...