Herkese iyi günler öncelikle
Bilgisayar değiştirdim önceki laptobumda windows oemdi o lisanslı olmasına rağmen taşıyamadım Microsoft Office programlarımda lisanslı ben bunları diğer bilgisayarlarda nasıl taşıyabilirim lisansın kurulu olduğu e postayı diğer bilgisayara bağlasam tekrardan Office...
https://www.gaming.gen.tr/urun/324841/imola-white3060ti-amd-ryzen-5-5500-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-white-16gb- ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Herkese selam arkadaşlar kolay gelsin.
Gam gen tr den bu hazır sistemi almayı düşünüyorum ama fiyatın düşük olduğunu düşünüyorum...
Bunları diğerlerini şişirip dahada ucuz yazıyorlarmış 15 k ekran kartı 2 k gibi faturaları paylaşmışlar bileki aratırsan görüyorsün yani evet bir yerden kısılması lazım ama bu kadar olur mu ve benim derdim sorunlu ekran kartı gönderilip iade yapılması
Gaming gen tr'den hazır sistem almayı düşünüyorum Fiyatlar normal değildi yani ucuz olduğu için şüphelenip araştırma yaptım ve yapıldığı gibi çıktı.
Mesela faturada diğer fiyatların şişirilip ekran kartının fiyatının düşük yazılması ve bundan dolayı bozuk ekran kartı gönderilip müşteri...