hacım bilgisayar kendini korumaya alıyor sogutucun olmadıgı için işlemcin yanmasın diye pc kendini kapatıyor sogutucu almadan bidaha açma o bilgisayarı
kankacım yaptım hepsi 10 üzerinden 9 puan aldı onlarda bi sıkıntı yok galiba
ama oyunlarda alt tap atınca oluıyor genelde pc donuyor 2 3 sanyie sonra geliyo gibi oluyo geri gidiyo sonra donuyo tamamen
birden bire ekran donuyıor ve düzelmiyor ses var oyun devam ediyor kullanabiliyorum ancak ekran dondugu şekilden degişmiyor
windows shift b yaparak ekrran kartını sıfırlıyorum düzelmiyor monitörü aç akpa yapıyorum düzelmiyor alt tap zaten yok sorun nerde onu hiç bilmyiorum
S23 ULTRA almayı düşüyorum genel olarak herkeste bunu oneriyor
ancak benim niyetim iphone almakta kullanış açısından daha çok seviyorum ancak hangisini alsam karar veremedim
illa iphone veya samsung zorunlu deigl oppo xaomi vb telefon markalarından onerlieriniz varsa açıgım
güzel diyorsun anccak genel olarak testlere baktıgımda kamera ve ram açısından s21 ultra tokatlıyor s23 performans anlamında ve hafıza alanında iyi
fiyat performans olarak s21ultra iyi ama üzerine birazdaha koyup s23 almak mantklı olabilir herkeste zaten 23 oneriyor ama testlerde çok bi fark yok...
S21 ULTRA VS İPHONE 12 ARASINDA KALDIM
2 telefonda gereksiz diyorsanız iphone 11 olabilirmi
samsung s serisinin tüm telefonlarını inceledim en fp telefon s21ultra çıktı {kendi incelemelerim sonucu}
oppo xaomi vivo vs telefon onerilerinede açıgım
sebebini bilmiyorum ama masam tir tir titriyor oyun oynarken gerçekten rahatsızlık veren ve hissedilebilen bi titreme var yük altında iken sıvı sogutmadan kaynaklı oldugunu düşünüyorum montajlamada ilgili bi sıkıntı yok kasanın içine yaklaşıp bakamyı deniyorum ancak belli olmuyor ekran kartımda...
paten sürmek istiyorum patenlerden çok anlamıyorum alırken nelere dikkat etmeliyim 5k bütçem var düzgün bişey almak istiyorums senelerce kullanabilecegim akrobasik haraketler yapabilecegim bu alnda uzmanlaşmak istiyorum oneri paten varmı ?