Gaziosmanpaşadan ismet isimli üyenin son içerikleri

1. Gaziosmanpaşadan ismet

Ea fc 25 gecikme sorunu

vsync kapattım paslardaki gecikme baya azaldı fakat hareketler aynı derecede gecikiyor
  2. Gaziosmanpaşadan ismet

Ea fc 25 gecikme sorunu

ea fc 25te offline modlarda sıkıntısız oynuyorum fakat online girince gecikme oluyor. çapraz eşleştirmeyi kapatın diyorlar, yaptım fakat değişen bir şey yok
  3. Gaziosmanpaşadan ismet

Forma maçadan forma alınır mı?

Tamam kral teşekkür ederim yanıtın için
  4. Gaziosmanpaşadan ismet

Forma maçadan forma alınır mı?

arkadaşlar orjinal futbol forması fiyatları ortada, şu sıralar forma almam lâzım, instagramda forma maça diye bi fırma satış mağazası buldum oradan alışveriş yapmış birisi varsa forma kalitesi ile ilgili bilgilendirebilir mi? (yıkanınca yıpranıyor mu,baskılar çıkıyor mu vb.)
  5. Gaziosmanpaşadan ismet

nike siparişleri hakkında

ben de sanmıyorum bu kadar fark ile alınabileceğini
  6. Gaziosmanpaşadan ismet

mesela bu ikisi aynı ürün ama 900 tl lik bir fiyat aralığı var. tek farkları biri yurtdışı sitesi birisi de türkiye sitesi bence bi şekil o arayı kapatırlar ama merakımdan sordum
  7. Gaziosmanpaşadan ismet

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

kral zaten başarabilmek için arkanda başaramayan bırakmak gerekmez mi?
  8. Gaziosmanpaşadan ismet

nike ın yurtdışı sitelerinden sipariş verlildiğinde yazan fiyatın üzerine vergi ekleniyor mu
  9. Gaziosmanpaşadan ismet

minecraft sunucu hatası

hepsi açık kral 1717282330 o sayfadakilerin 1717282464 kral zamanını çaldım kb pcye güncelleme gelmiş. pcyi yeniden başlattım düzeldi
  10. Gaziosmanpaşadan ismet

minecraft sunucu hatası

bende bu zaten açık
  11. Gaziosmanpaşadan ismet

minecraft sunucu hatası

BU DURUMU NASIL DÜZELTEBİLİRİM
  12. Gaziosmanpaşadan ismet

mıcrosoft aile guvenliği

microsoftta gizlilik ayarlarımı değiştirmek isterken gizlilik ayarlarımı değiştiremeyeceğim ile ilgili açıklamalar olan bir siteye yönlendirildim, aile üyesi olduğum için değiştiremeyeceğim yazıyordu. ben de kendimi aileden çıkartmak istedim fakat nasıl çıkartacağımı bilmiyorum. İlgili...
  13. Gaziosmanpaşadan ismet

rockstar games launcher açılmıyor

RDR2 indirdim oyunu açacaktım fakat 20 dakikadır rockstar games açılmıyor. nasıl çözülür
  14. Gaziosmanpaşadan ismet

YARDIM!!! LED/RGB sw kablosu nereye takılır

sorununuz çözüldü mü çözdüyseniz nasıl yaptığınızı öğrenmek isterim
  15. Gaziosmanpaşadan ismet

kasa rgb led bağlantısı nasıl yapılır

kasamın rgb butonundan gelen kablonun yolunu takip ettim ve bu led sw karşıma çıktı bu kabloyu hangi pine takacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim anakart : asus prime h610m d
Geri