Sistem kararlılık testinde 15 dakika yapayım fakat sistemin kapanıp kapanmayacağını mı test ediyoruz yoksa başka bir şey mi bakacağız? Kusura bakma bu test konularını daha önce hiç yapmadığım için açıkcası bilmiyorum.
Memory Try it yerinden 3200Mhz 16-18-18-36 olanı seçtim. Voltajı da 1.350 yaptım bir sorun olmadan yine açıldı sistem. Fakat daha bir oyun yada her hangi bir yük yapacak işlemlere girişmedim. Sağlıklı durumda olduğunu tam olarak nasıl anlayabiliriz?
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi dün itopyadan 2x8GB G.Skill SniperX Gri Kamuflaj 3000Mhz CL16 Ram aldm Anakartı da 2.el olarak satın aldım falan sistemi topladım format attım vs derken Bios da ram 3200Mhz olarak çalışıyordu fakat sistem 15-20 dakika sonra mavi ekran veriyor hata sorunu "...
Merhaba, şu an kullandığım sistem aşağıda listede. Yükseltmek için değişiklikler yapmayı planlıyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 1600 AF ve 2600 arasında kaldım, genel olarak çoğu herkes O.C açısıyla baktığında 1600 AF öneriyor. Kafam karıştı o yüzden hangisi daha çok yeter diye. Ekran kartıma...