gdsara20 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kıbrısa Gidince Bilinmesi Gerekenler

öyle mi sağolun hocam
  2. G

biliyorum hocam kumar işi sakat iş bulaşmam bile muhtemelen hiç, feribot hakkında bilgin var mı ?
  3. G

hocam kumarhaneye belki alt limiti olmayan yerlere girebilirim ama sanmıyorum,alkol getirmek gibi bir düşüncem yok belki sigara olabilir o da 600 adet mi neymiş yasal olarak o kadar zaten getiremem, bir de dönüşte girne-taşucu feribotuyla dönmeyi planlıyorum bi bilginiz var mı ? güzel bir...
  4. G

hocam alkol mekanlarda mı ucuz yoksa böyle market falan her yerde mi
  5. G

Selamlar 1 haftalık kıbrıs tatili yapacağım daha önceden kıbrısa gitmiş veya bilgisi olan var mı şuna dikkat et şunu yap iyi olur diyebileceğiniz
  6. G

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2100

olur ama muhtemelen faizli olur.
  7. G

bende öyle taksit cıkarsa alıcam, dener misin taksit sende cıkıyor mu cıkmıyor mu
  8. G

siz aldınız mı veya alan biri yardım edebilir mi ?
  9. G

denedim hocam acaba ürün taksitsiz mi satılıyor ama ürün sayfasında gözüküyordu taksitli seçenek neden olmuyor acaba
  10. G

hocam taksit seçeneği gözüküyor ama çıkmıyor neden acaba ? bilgin var mı
  11. G

troy nasıl yapılıyor hocam bir de 1.7 ye değer mi ? genelde fps oynuyorum
  12. G

Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

hocam araç kiralamakta çok istemiyorum acıkcası ters yön direksiyon falan bilmiyorum biraz daha bakıcam mis gibi hocam nerelere gidecksiniz
  13. G

Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

selamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı. toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.
  14. G

Kktc De Nerelere Gidilir

evet hocam neredeyse sırf kapalımaraş için gidiyorum diyebilirim. neden açıksa dediniz kapalı olduğu oluyor mu ? bildiğim artık komple açıldı
Geri