gdsara20 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

hocam araç kiralamakta çok istemiyorum acıkcası ters yön direksiyon falan bilmiyorum biraz daha bakıcam mis gibi hocam nerelere gidecksiniz
  2. G

Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

selamlar kktcye gideceğim 1 haftalık için ama pek araştırma yapamadım vaktim olmadı. toplu taşıma , gidilecek yerler, yiyecek şeyler, birde ulaşımı nasıl hallederim başka önerileriniz varsa onları da beklerim teşekkürler.
  3. G

Kktc De Nerelere Gidilir

evet hocam neredeyse sırf kapalımaraş için gidiyorum diyebilirim. neden açıksa dediniz kapalı olduğu oluyor mu ? bildiğim artık komple açıldı
  4. G

Kktc De Nerelere Gidilir

selamlar temmuzda 1 haftalık kıbrısa gidicem sizce nerelere gitmeliyim tavsiye edeceğiniz yerler nereler sahilleri vs.
  5. G

Yurt Dışında Yaşamanın veya Çalışmanın Yolları

mezunum hocam hocam en garanti yollardan biri sponsor bulmak veya evlenmek ikiside çok zor :D
  6. G

şuan maalesef hocam para biriktiyorum, arkadaşın nerden bulmuş acaba gidip mi görüştü?
  7. G

evet hocam biliyorum da iş bulması biraz sıkıntı
  8. G

selamlar dostlar başlıkta gördüğünüz gibi hayatımı yurtdışında devam ettirmek istiyorum bunun için araştırma yapıyorum önce polonya da çalışmayı araştırdım ama sanırım son yıllarda red oranı hayli yükselmiş bu yüzden kimse tavsiye etmiyor sizin bildiğiniz veya çevrenizde bu şekilde yapan biri...
  9. G

2. El İphone15 Pro Veya Honor Magic 7 Pro Hangisini Almalıyım Sizce

mediatek işlemciye sıcak bakmıyorum hocam
  10. G

hocam zaten honor magic 8 pro alıcam normalde ama şuan aciliyeti var o yüzden iphone alıp satmayı düşünüyorum bakalım
  11. G

dostlar selamlar bir süre idare etmesi için telefon bakıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim;? iphone yakınım çünkü model yükseltmek istediğimde satmak için kullanabilirim.
  12. G

S25+Kulaklık+adaptör 46.429 TL'ye alınır mı?

s25 ultra almayı planlıyordum hocam niye böyle dediniz...
  13. G

Oyun arkadaşı arıyorum

yapabiliriz hocam, steam kodu 1397917477
  14. G

Oyun arkadaşı arıyorum

cs valo pubg gibi oyunlarda veya her türlü oyunları oynayabiliriz
  15. G

Seyahat için powerbank önerisi

Selamlar, Spigen yakın zamanda TR pazarına giriş yaptı powerbank tarafında. Seyahatlerimde kullanmak için powerbank arıyorum; kapasitesi yüksek ve yüksek wattlı. Şu anlık 2 seçeneğim var, siz hangisini önerirsiniz? Baseus Spigen Birde böyle bir şey duydum çoğunlukla olumlu yorumlar JUO veya...
Geri