Hocam merhaba okula gidip gelmek için günde en az 40 km (İstanbul gebze Üsküdar arası kadar bir mesafe ya da Konya bosna meram gibi) bir mesafede kullanılmak üzere bir e-scooter arıyorum. Onvo OV-012 X Plus gibi boyutlarda gerektiğinde katlayıp tramvaya otobüse binebileceğim bir cihaz...
Ve abi kasanın önü lanet çok fazla toz alıyor arka tarafı dar kablolama zor olur ve kötü görünüyor
1723236667
ki tavsiyemdir eline para geçince değiştir
Bu kasa lanet bir kasa tam anlamı ile adam akıllı bi soğutması yok sistem cayır cayır yanıyor fanları sürekli zarıl zarıl ötüyor her açtığımda kamyon gibi ötüyor ya 2 3 kez tokatlaman gerekiyor yada 5 6 dakika beklersen düzeliyor son zamanlarda göz yapmaya başladı fanlar (yan sön yapıyor yani)...
Çok nazik şekilde oturtmayı dene oturmazsa minik bi bantla sabitle sağlam şekilde kutulayıp (imkanın varsa kutularken video kaydına al) kargo ile garantiye gönder garantiden onarım vermeseler bile bozmadan tamir ederler
Kasayı değiştirmeye net şekilde niyetim var çünki fanları sürekli göz yapmaya başladı (yan sön )bunu ön 3 fanı bi sys portuna egzozu bi sys portuna takıp biostan tam hıza alınca çözdüm (çok gürültü yapıyor ama )ve her açılışta zar zar zar kamyon motoru gibi ses yapıyor fan sonra düzeliyor ve...
Merhaba gigabyte b450m4s3h anakart ta yzen 5 5600 kullanıyorum xfx 308 merc rx6650xt ile (ekran kartı söylememin sebebi alıcağım soğutucu karta değecek kadar büyük olmasın diye)
deepcool cc560 var bu sisteme bi işlemci soğutucu almak istiyorum soğutucuya bütçem 2.5 3 bin lira (3.400 felan...
Merhaba
:GIGABYTE B550M DS3H 4000MHZ(OC) DDR4 anakartta GOODRAM 512GB PX500 2000/1600MB m2 kullanıyorum yeni bir 1tb ssd ihtiyacım var var olan ssd yetmediği için maksimum 2000 2500tl bandında (en fazla 3k) bi ssd arıyorum 1tb genel olarak oyun oynuyorum eğerki hız olarak daha düşükse 512de...