Gece_alp isimli üyenin son içerikleri

1. G

25-30 bin TL elektrikli scooter tavsiyesi.

Hocam merhaba okula gidip gelmek için günde en az 40 km (İstanbul gebze Üsküdar arası kadar bir mesafe ya da Konya bosna meram gibi) bir mesafede kullanılmak üzere bir e-scooter arıyorum. Onvo OV-012 X Plus gibi boyutlarda gerektiğinde katlayıp tramvaya otobüse binebileceğim bir cihaz...
  2. G

böyle bir bilgisayar aldım ama?

Abi bu kasayı almak yerine sistemi uzay sistem (kasasız açık kurulum)kullan daha iyi
  3. G

Mesh değil soğutmuyor arka kısmı dar kablolama zor fanları sorun yapıyor toz filtreleri hiç iyi değil.
  4. G

Ah be abi keşke almadan önce konu açsaydın bu cc560 dünyada görebileceğin en lanet kasadır
  5. G

Ryzen 5 5600 soğutucu ve kasa tavsiyesi

belkide tıpkı gpulardaki coilwhine gibi kötü olanı kalitesiz olanı bana denk gelmiştir
  6. G

Ve abi kasanın önü lanet çok fazla toz alıyor arka tarafı dar kablolama zor olur ve kötü görünüyor 1723236667 ki tavsiyemdir eline para geçince değiştir
  7. G

Bu kasa lanet bir kasa tam anlamı ile adam akıllı bi soğutması yok sistem cayır cayır yanıyor fanları sürekli zarıl zarıl ötüyor her açtığımda kamyon gibi ötüyor ya 2 3 kez tokatlaman gerekiyor yada 5 6 dakika beklersen düzeliyor son zamanlarda göz yapmaya başladı fanlar (yan sön yapıyor yani)...
  8. G

Çözüldü✓ Steelseries arctis nova 1 sol tarafı yerinden çıktı

Çok nazik şekilde oturtmayı dene oturmazsa minik bi bantla sabitle sağlam şekilde kutulayıp (imkanın varsa kutularken video kaydına al) kargo ile garantiye gönder garantiden onarım vermeseler bile bozmadan tamir ederler
  9. G

Kasayı değiştirmeye net şekilde niyetim var çünki fanları sürekli göz yapmaya başladı (yan sön )bunu ön 3 fanı bi sys portuna egzozu bi sys portuna takıp biostan tam hıza alınca çözdüm (çok gürültü yapıyor ama )ve her açılışta zar zar zar kamyon motoru gibi ses yapıyor fan sonra düzeliyor ve...
  10. G

Peki kasa konusunda bir tavsiyeniz varmı
  11. G

Merhaba gigabyte b450m4s3h anakart ta yzen 5 5600 kullanıyorum xfx 308 merc rx6650xt ile (ekran kartı söylememin sebebi alıcağım soğutucu karta değecek kadar büyük olmasın diye) deepcool cc560 var bu sisteme bi işlemci soğutucu almak istiyorum soğutucuya bütçem 2.5 3 bin lira (3.400 felan...
  12. G

Rdr 2 30 dolara düşer mi

Teşekkürler yani bekle diyorsunuz doğru mu bu arada indirim ayın 27sinde eline gelen parayı biriktirmek lazım abi
  13. G

Rdr 2 30 dolara düşer mi

Steam yaz indiriminde 20 dolar bandına iner mi şu an (21/06/2024) 60 dolar yoksa yaz indirimini beklemeyip indirim gördüğüm anda yapışayım mı
  14. G

Eski SSDyi yeni ssdye kopyalama.

Merhaba :GIGABYTE B550M DS3H 4000MHZ(OC) DDR4 anakartta GOODRAM 512GB PX500 2000/1600MB m2 kullanıyorum yeni bir 1tb ssd ihtiyacım var var olan ssd yetmediği için maksimum 2000 2500tl bandında (en fazla 3k) bi ssd arıyorum 1tb genel olarak oyun oynuyorum eğerki hız olarak daha düşükse 512de...
  15. G

Letopu 2. ekran haline getirme

Merhaba benim elimde biraz eski bi asus letop var intel pentium r980 sandybridge işlemcili ve ben bu cihazı MONİTOR:Asus 21,5" VP228HE Monitör ANAKART:GIGABYTE B550M DS3H 4000MHZ(OC) DDR4 CPU:AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ RAM: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 × 4 GPU:XFX AMD RADEON RX...
Geri