gecekusu isimli üyenin son içerikleri

1. G

❌İndirim Bitti! Msı Gaming X Trio 4070 & Ti - 24k - 30k

İlk fiyatlarına göre dersen pahalı suan piyasasına göre elbet yüksek indirim ayana Amazon 31k dan Asus tuf sattı pny 31k zotac 28k bu piyasaya göre üst model bir karta göre piyatı iyi geldi bana hepsiburada da 3 ay erteleme 6 taksit seçeneği olunca daha iyi bir alternatif oluyor
  2. G

❌İndirim Bitti! Msı Gaming X Trio 4070 & Ti - 24k - 30k

29k dan nasıl 40k fiyat olabiliyor herkes kafasına göre fiyat koyuyor fiyatı piyasa 4070ti modellere göre bedava bence
  3. G

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Hepsiburada kampanya yapmış şimdi alıyorsun şubatta ödeme yapıyorsun üstüne 6 ay taksit imkanı var peşin fiyattan bilginiz olsun oralarda kampanya kovalamak daha mantıklı 25k bandına 4070ti bekliyorum ben mesela bulursam direk alıcam bir umuttur yaşamak 😀
  4. G

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Fiyat olarak çok daha uyguna düştü başka modeller msı 4070 hepsiburada da 20500 liraydı mesela kart buz gibi çalışmıyor aslında fan devrini yüksek tutarak soğutmaya çalışıyor birkaç video izledim dan genelde %65 üzerinde Buda ses yapar mı sorunu getiriyor insanın aklına msı almak daha...
  5. G

ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB 25.999 TL

Güç tüketimi ve yeni nesil teknoloji bakarsan bence bu daha mantıklı geldi marka hakkında fikrim yok fiyatı ortalamanın altında indirimli hali hepsiburada gibi sitelerde 30k suan inmiş hali normalde 32k civarında piyasası kartların soğutma filan nasıldır bilemem kullanan arkadaş varsa bilgi...
  6. G

ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB 25.999 TL

ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB Fiyatı ortalamanın altından alıcak arkadaşlar bakabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx4070ti-amp-extreme-airo-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html
Geri