GeeK isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım Bios update sonrası ekran gelmeme

Yok hayır ama şu an güncel sürümde kontrol ettim pek bir şey değişeceğini sanmıyorum ve dediğim gibi bios ta değişiklik yapmadığım sürece bir sıkıntı görmedim
  2. G

Yardım Bios update sonrası ekran gelmeme

Asus B450M-K II anakartını kullanıyorum. 9060xt 16 gb a 3600 yetmediği için 5600 a yükselttim. Yükseltme öncesi BIOS'u son sürüme ( beta değil full olan son sürüme ) güncelledim. Güncelleme sonrası ilk ekran geldi ama RAID olmadığı halde RAID kurulumuna zorladı ve kurulumu başlatınca ekran...
  3. Ryzen 5 3600 Kutusuz Fansız

Satılık AMD Ryzen 5 3600 Kutusuz Fansız

3 yıldır kullandığım cpu. hiç bir şekilde ağır yükte çalışmamıştır sadece valo-genshin de kullanılmıştır. ekran kartımı 9060 xt ye yükselttikten sonra valoda oluşan darboğaz yüzünden 5600 e geçiş yaptım fazlalıktan satıyorum hiç bir problemi yoktur. Ankara içi elden, dışarıya havale/eft sonrası...
    1,999.00 TRY
  4. G

Trendyol Kazı Kazan (Perşembe saat 21)

Kullanmazsanız özelden atabilirmisiniz çok işimi görür
  5. G

400+ varsa bende alirim bi dal
  6. G

🔥İndirim Trendyol Elektronik 1200/300 TL Kod

elektronik300 sepette kabul ediyor ödeme de etmiyor muhtemelen bitti arkadaşlar
  7. G

valla elektronik300 sepette kabul ediyo ödeme de ona da doldu diye yok mu 400+ bir kod yollasanız
  8. G

bişey de karar kılamazsan göndersene bana doğru :D
  9. G

aynı 3. 500 den başladım belki yerse diye :D 2. den başlasam yermiş aslında
  10. G

valla 2-3 tane 400 kaçırdım :/
  11. G

500 ve üstü varsa özelden atarsanız çok memnun olurum 3 kere 400 girdim ödeyemeden birisi aldı :(
  12. G

kazı kazan da 3 tane geleni veriyo ya 2 tane gelmiş alamamış 1000 i :D
  13. G

çok hızlısın ödemeyi almadı kod kullanıldı diye :D
  14. G

unlucky 100 attı :( varsa 500+ özelden atabilir misiniz bi işlemci çekeyim bottleneck de bi yere kadar çekiliyor :(
  15. G

🔥İndirim Trendyol Elektronik 1200/300 TL Kod

%5 bileşen indirimiyle birleşiyo 500 tl güzel aslında ama kazı kazanı da beklesem mi diye düşünüyorum bitmez inş. bu indirim iyi bişey çıkmazsa kullanırım
Geri