oyuna girdikten sonra karşılaşma buluyorum harita banlarken hata veriyor ve beni anamenüye atıyor ve her seferinde 2 saat ban yiyorum bir türlü çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
3080 ve RX 6800 XT için gerekli güçlü kartlar şart mı değişir ama o kartta 1080p saçma olur karttan tam verim alamazsın zaten 3070 ve 6700 XT için 1080p belki olabilir ama gene de 2K kartlar 1080 de oynarsın ancak kartı tam kullanamazsın.
ASUS Dual RTX 5060'ta %50-53 fan ile 68 dereceleri görüyordu ama 5060 Ti daha fazla güç tüketen bir kart ben şahsen Palit 5060 Ti soğutması daha iyi olacağını düşünüyorum. bence. Palit alın geçin 400 lira da ucuz.
palitin soğutması iyi oyunlarda %30-50 arası fan kullanmakta bu fan devirleri ile bazı oyunlarda 68 70 görüyor bazı oyunlarda da %35 fan ile 63 derecelerde kalıyor
[H3 id='Displayport+znrlkte+de+yenileme+hznda+da+ayn+zamanda+bant+geniliinde+de+daha+iyidir+o+yzden+tabii ki+farklar+olabilir']Displayport çözünürlükte de yenileme hızında da aynı zamanda bant genişliğinde de daha iyidir o yüzden tabii ki farklar var[/H3]