gemrek isimli üyenin son içerikleri

1. G

Rainbow six siege x hata veriyor ve sürekli ban yiyorum

oyuna girdikten sonra karşılaşma buluyorum harita banlarken hata veriyor ve beni anamenüye atıyor ve her seferinde 2 saat ban yiyorum bir türlü çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  2. G

İşlemci Sıcaklık Sorunu ve Çözüm Önerileri

İşlemciniz nedir çok ısınan bir işlemci ise yeni soğutucu almanız gerekir ancak çok ısınan işlemci değil ise termal macunu da sürememiş olabilirsiniz.
  3. G

PSU Ekran Kartım için Yeterli mi?

Hocam 2K monitör alın 4 kartta 2K da iyi oyun deneyimi sunacaktır 1080p az kalır.
  4. G

3080 ve RX 6800 XT için gerekli güçlü kartlar şart mı değişir ama o kartta 1080p saçma olur karttan tam verim alamazsın zaten 3070 ve 6700 XT için 1080p belki olabilir ama gene de 2K kartlar 1080 de oynarsın ancak kartı tam kullanamazsın.
  5. G

4 kart arasından en fazla güç tüketen 3080 o da 320-350watt tüketiyor bence yetecektir.
  6. G

Palit 5060ti vs Asus 5060ti

ASUS Dual RTX 5060'ta %50-53 fan ile 68 dereceleri görüyordu ama 5060 Ti daha fazla güç tüketen bir kart ben şahsen Palit 5060 Ti soğutması daha iyi olacağını düşünüyorum. bence. Palit alın geçin 400 lira da ucuz.
  7. G

Xigmatek PSU'larda iyi marka tam model yazarsınız daha da iyi olur çünkü bazı modellerinde sorun var diye görmüştüm.
  8. G

Palit 5060ti vs Asus 5060ti

palitin soğutması iyi oyunlarda %30-50 arası fan kullanmakta bu fan devirleri ile bazı oyunlarda 68 70 görüyor bazı oyunlarda da %35 fan ile 63 derecelerde kalıyor
  9. G

psu modelin ne eğer iyi bir psu ise yeteceğini düşünüyorum
  10. G

DisplayPort mu daha iyi görüntü kalitesi verir HDMI mı?

[H3 id='Displayport+znrlkte+de+yenileme+hznda+da+ayn+zamanda+bant+geniliinde+de+daha+iyidir+o+yzden+tabii ki+farklar+olabilir']Displayport çözünürlükte de yenileme hızında da aynı zamanda bant genişliğinde de daha iyidir o yüzden tabii ki farklar var[/H3]
  11. G

İmam Hatip lisesine gitmek mantıklı mi

bence de gitme İlahiyat falan okumayacaksan İmam Hatip seçme
  12. G

2025te hala 16GB ram yeterli mi

şuan 16 gb ram mevcut yeterli mi değil mi bilemedim açıkçası sizce 32i yapmalımıyım
  13. G

Lexar thor ram alınır mı

evet hocam bende fark ettim ama açıklama kısmında ve kutusunda doğru yazıyor o yüzden sorun olmaz diye düşündüm
  14. G

Lexar thor ram alınır mı

bende şuan 2x8 ram mevcut toplam 16 fakat ben bunları satıp 16x2 ye geçmek istiyorum...
  15. G

Ekran kartı pini çekik mi

hocam yok geri ittirdim ancak bir şey değişmedi pini aşağı ittirsem de açmıyor bir türlü
Geri