Genc0 isimli üyenin son içerikleri

1. Genc0

MCHOSE V9 alınır mı?

Merhaba hyperx cloud 2 kullanıyorum kulaklığımda hiçbir sıkıntı yok sadece kablolu olması beni rahatsız ediyor wraithede mchoose v9 gelmiş almaya deyermi hyperx le devammı edeyim
  2. Genc0

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

İnternet kafeye gitinmi veya başka arkadaşların hesabında oynuyormu
  3. Genc0

Setupıma Ne Eklenebilir

Aula F75 şuanki fiyata alınmaz temudayken 900 tl falandı o zaman uygundu illa %75 lik alcam diyorsan Howl75 al
  4. Genc0

Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

haklı olsan bile açmazlar diye düşünüyorum banı önceden çok uğraştım benimkinide açmadılar ne kadar kanıtım olursa olsun müdahele edilmiyor perma 6 ay sonra açılır büyük ihtimal ben ban yedikten sonra 2. hesabı dizmiştim ama oyunu saldım şuan cs geçtim
  5. Genc0

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Ben iade ettim ya açılmıyordu oyun cs de seçkin aldım :kekw:
  6. Genc0

Yardım Cod Mw 2019 Açılmıyor

Goodbye dpı olsun diğer vpn ler olsun hepsini kaldırdım yapabilceğim herşeyi denedim artık çok baydı iade başvurusunda bulundum
  7. Genc0

Yardım Cod Mw 2019 Açılmıyor

Oyun steam'de 60 dolardan 6 dolara düşmesi üzerine satın aldım fakat bugün ne yaparsam yapıyım oyunu çalıştıramadım steam'de oynaya basıyorum durdur yazısı geliyo 15 saniye sonra tekrar oyna diyor yani direk hiç açılmıyor siyah ekran veya bir hata kodu bile yok az kaldı yapamazsam iade edicem...
  8. Genc0

Tam çıldırmalık ya açılmıyor oyun
  9. Genc0

Ne kadar vpn falan varsa hepsini kaldırdım açılmıyor oyun ya
  10. Genc0

Oyun açılmıyor ya hata vermiyor goodbye dpi servislerini kapatıp denicem bi
  11. Genc0

Multiplayer modu iyi mi? bide tr yama yapılmadığı için hikayede çok bişey kaybedermiyiz yoksa indirim baya iyi
  12. Genc0

Gamepad Önerisi istiyorum

ZD Gaming Classic Legend
  13. Genc0

Çözüldü✓ ZD Gaming Classic Legend Gamepad Çalıştıramadım!

Switch modundan dongle alıp painting moduna gelince dongle'daki tuşa basınca aktif oluyor çözdüm
  14. Genc0

ZD gamepad’ler artık Türkiye’de!

Hocam classic legend aldım ama bilgisayara dongle ile bağlayamıyorum(Hallettim Hocam)
Geri