Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım...
Crystal disk magice dediğiniz ayharı bulup yaptım. HD sentineli kullanmadım daha önce hocam. indirip kurdum bu şekilde gözüküyor. Program üzerinden bir şey...
Aldım ben hocam, iş görüyor performansı gayet iyi. Tek büyük eksik nesne takip etme yok, fiyatının 3-4 katına kadar alternatifi yok TR de
1734432405
Güzel...
Yavaşlasa bile harddiskten daha ucuza geliyor, normalde alınmaz ama fiyatını düşününce beni rahatsız etmedi hocam. Aldığım iyi marka ssdler de yavaşladı
Bununla ilgili bir konu açmak var aklımda, ben de durmadan yurtdışı alışveriş yapıyorum. Uygun denk gelen şeyleri paylaşabiliriz. Şimdilik bana mantıklı...
Kullandığım en konforlu modellerden biri, kronik basmama sorunu olduğunu yazıyorlar ama o sorunu çözdüler. 3 yıl da bire bir değişiklik veriyor diye...
Evet klavyeden pahalı olduğu için insana mantıksız geliyor, ama klavye de çok ucuza satıldı napalım 😂 eğer temu olmasada bu klavye yerli esnaf tarafından...
Tr keycaps büyük enterse çoğu kenardaki yardımcı tuşlar uyumlu olmuyor bilginize.
1733917698
Örnek hyperx abs keycapsı böyle taktım, virgül tuşu çok küçük...