Böyle bir talihsizlikle karşılaştığınız için üzüldüm. Tavsiyen için teşekkür ederim. Şu anda araştırma aşamasındayım. Geçmişte böyle problemler yaşayanları internette okudum. Fakat son zamanlardaki kullanıcıların geri bildirimlerini olumlu olarak gözlemledim. Kısmet bakalım...
@kyemre058 Tavsiyen için teşekkür ederim. Yaşadığım bölge KKTC. 5080 (5070Ti da olabilir. Fakat biraz grafik ayarlarını yüksekte oynamak istiyorum.) bir sistem için genel itibariyle f/p parçaları düşünüyorum. Kozmetik, marka ve RGB gibi bir takıntım yok. Sadece oyun için performans odaklı sistem...
Arkadaşlar merhaba, aşağıda sistem bileşenleri olan 2. el bu sistem alınır mı? ( 125000₺)
Türkiye de yaşamıyorum. Yaşadığım bölgede ambargo olduğu için fiyatlar absürt.
Kendim sıfırdan sistem toplamak istiyorum.(5080 bir sistem düşünüyorum. Acelem yok.)
Fakat bu ilanı görünce sizlere danışmak...
Cevabınız için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum. Sistem toplamak için maddi açıdan, imkan varsa Amozon dan toplamak daha mı uygun olur? (Yurtdışı)
Hocam bunu bende farkettim. Yine bu şekilde indirim olursa Zotac 5080 in hangi modeli alınır ? Bende 5080 bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatlara 5080 alınır mı?
Merhaba konuyu inceliyordum. Tavsiye ettiğiniz linkteki sistem 239bin TL olarak gösteriyor. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum anlamadım. Yoksa bir yanlışlık yok mu?