GencaySöner isimli üyenin son içerikleri

1. G

Samsung Telefon IOS Özellikler Nasıl Yapılır

yapmak istedigim ilk ozellik ios taki tuş sesleri ve titresim geri donusu(daha tok daha guzel geliyor) bir diger ozellik ise klavye, virgulu kaldirmak ve sayi takimini qwertyuiop tuslarinin uzerinden silmek istiyorum. kacirdigim baska ozellikler varsa eklerseniz mutlu olurum teleofnum a 34...
  2. G

Sırt çantasi öneri okul

gorunus olarak sade tercihim, piyasayi bilmiyorum butcem ucuz orta arasi, buyuk olmasi oncelik. iri oldugum icin buyuk olmasi siritmaz diye umuyorum. zaten yks senesi oldugu icin buyuk olmasi temel ihtiyac. marka takintim yok fp lik oncelik.
  3. G

Yardım CG abart egzoz sorunu

ne gerek var allah için, kimin egzoz sesine bakipta keyif aldigini gordun ? kufurden ve cezadan baska hicbirsey elde etmiyeceksin.
  4. G

Yardım MAD60He Klavyem Upgrade Modunda Kaldı

evet hocam port degistirip upgrade ettim ancak yine arada tak cikar yapiyo anlamadim gitti.
  5. G

valla bende performance firmware yazmiyordu ama eve gecince deneyeyim
  6. G

sağolun hocam, allahtan yedek klavye var cozumu bulana kadar idare edicem artik
  7. G

dostlar videosunuda cektim ulan hayatta normalde ugrasmam ama son gunlerde sol windows tusu calismiyordu dedim kurcaliyim upgrade etmeye calistim ugrade modunda kaldi surekli aygiti cikarip tekrar tanimliyor herhangi bir sekilde tekrar upgrade yapamiyorum dosyaylada denedim olmuyor yardimci...
  8. G

La Casa De Papel öneri..

tokyoyla monica gaztambite ölüyo 1757106885 nairobide
  9. G

La Casa De Papel öneri..

hocam la casa de papelle alakasi olmayan kisiler bile yemistir spoi yi. neyse soylemeyecegim forumdada dikkat edin giciklik yapacak insanlar illaki yazacaktir. iyi aksamlar.
  10. G

La Casa De Papel öneri..

hocam la casa de papelin en buyuk spoisini sizde yemissinizdir buyuk ihtimal. o spoiler olmasa umutlu bir sekilde izlerdim de. :D
  11. G

Son sene yks nasil calisilir

hayatimda hic ders calismadim, ama son gun sinav calismalarimla obp 75-80. dolayisiyla derslerle aram cok kotu diyemem. hayatta birseye baslamam uzun sursede basladigim isi bitirme gibi bir huyum var. calismayi gram bilmiyorum. ancak 2026 yks ogrencisi olarak calismak zorundayim bununda...
  12. G

La Casa De Papel öneri..

hersey tatliya baglandi 2. sezonun sonunda. diyorumki hersey tatliya baglanmisken birakiyim diziyi kafi bu kadar. ya zaten yeni carlar gelmez buyuk ihtimalle bunlar da geberir sonra uzulcende cartti curttu ugrasilmaz ya. sizce nasil bir karar.
  13. G

Ucuz kulaklık tavsiyesi

h2002d
  14. G

Oyun Yapıyorum fikir lazım.

bazen aklima tutmasi cok olasi acayip lore a sahip ancak tek basina uzun vadede yapilabilicek oyunlar geliyor. takibe aldim aklima geldiginde yazarim.
Geri