gençmimar isimli üyenin son içerikleri

1. G

Acer Nitro 5-Driver kurulum sorunu

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım 2 hafta önce geldi fakat bu 3 driver ı kurarken hata alıyorum.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
  2. G

40k laptop önerisi(kafam çok karıştı)

Teşekkür ederim değerlendireceğim
  3. G

Acer Nitro 5 mi Hp victus 16 mı

2 bilgisayar arasında kaldım 45k bütçede daha iyi önerilerinizi de değerlendirebilir ı'm...
  4. G

1742993154 https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v15-anv15-41-gti132-amd-ryzen-7-7735hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qsfey-001-p-HBCV000081EQDL?magaza=GTI%20Bili%C5%9Fim& Hocam şu model nasıl?
  5. G

Teşekkür ederim bu modeli beğeniyorum bende yalnız bunun 1tb ssd li modelini bulma şansımız var mı acaba
  6. G

Merhaba arkadaşlar 2 haftadır bakınıyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor,victus diyen var loq diyen var yok mu bir babayiğit noktayı koysun kurtulayım bende.
  7. G

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Teşekkürler 🙏
  8. G

Tamamdır, söylediğin modelleri favoriledim. Eğer bekleme şansım olmazsa aralarından birini alıcam.5000 serisini bekleyebilirsem tekrar buraya gelirim.Teşekkür ederim 😄
  9. G

Tamamdır teşekkür ederim. Peki razer'ın laptopları için bi yorum yapabilir misin.Burda birinin baya bi övdüğünü görmüştüm.
  10. G

https://app.hb.biz/izAxGBgc8GLZ Bu bilgisayar nasıl sence?
  11. G

80k için öneri verebilir misin o zaman
  12. G

tabii ki olur, Afiyet olsun 😄
  13. G

O zaman şöyle yapalım.Sen bana yine de 3 model önerir misin,acil bir durumda aklımda olsun ama ben 5000 serisini bekleyeyim.Benim bilgisayar gidici olduğu için aklımda 3 model olsun istiyorum.
  14. G

Beklemek istiyorum ama 1 ay içerisinde almam lazım.
  15. G

Kardeşim merhaba,mimarlık okuyorum ve 3D modelleme programları kullanıyorum. Excalibur vardı fakat artık çok kasıyor, değiştirmem gerekiyor. 70k bandında bi laptop önerebilir misin? Bazen oyunda oynuyorum ama %75 modelleme ve iş %25 oyun olucak o şekilde düşünebilirsin.
Geri