-GençVAŞAK- isimli üyenin son içerikleri

1. -GençVAŞAK-

Antalya'da Okumak Çok mu Masraflı ?

Antalya her konuda çok güzeldir, doğası, suyu, havası ve turizm bakımından harika bir yerdir 2 şeyi dışında. Pahalı olması ve Sıcak Havası. Akdeniz Üniversitesi ne gidip kendi gözümle görme fırsatım oldu, gayet güzel, büyük bir kampüs 1690559723 Bir de o üniversiteye gidersen yurdu kazanmanı...
  2. -GençVAŞAK-

Bisan Mtx7400 | Corelli Zoi 2.2 Arasından Hangisi

Sa Dostlar Konuyu hemen açayım, Alanya bölgesinde "Uzun Süre Kullanım İçin" (dağ-şehir) Okula git gel yapmak için dağ bisikleti almayı düşünüyorum. Bulduğum iki tane bisiklet var 1• Bisan Mtx7400 2• Corelli Zoi 2.2 Bu iki bisiklet bütçem için uygun (2.el) Bu bisikletleri kullananlar var mı...
  3. -GençVAŞAK-

Geri Dönüşümden Silinen Öğeleri Geri Getirme?

Selamün Aleyküm Brolar. Acil yardıma ihtiyacım var, benim için çok önemli olan çizim ve görsel proje barındıran klasörü sildim. Restorer Ultimate programı ile istediğim öğelerin(Kısayollarını) buldum. Ben kısayol yapmamıştım ama öyle buldum(lost file, kısmından değil de kullanıcılar kısmından...
  4. -GençVAŞAK-

Öneri Çizim - Ders - Oyun İçin Laptop Önerisi

Ryzen 5 5625u render performansı nasıldır bilginiz var mı
  5. -GençVAŞAK-

Öneri Çizim - Ders - Oyun İçin Laptop Önerisi

• ÇİZİM - DERS - OYUN İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ • Sa Brolar, Kendim araştırsam da hala kararsız olduğum bir konu için sizden öneri istiyorum. ✓Beklentilerim: AMD cpu ve gpu (dahili grafik, bütçe dostu olduğu için) Nividia gpu olsa daha iyi olur, Küçük boyutlu (Çantaya atıp götürmelik), Bilindik -...
  6. -GençVAŞAK-

Render - 3D Animasyon ve 2D çizim için LAPTOP ?

// Sa Dostlar... Lafı uzatmadan konuya gireyim... YAPTIKLARIM: • Ben bilgisayarda 3D veya 2D animasyon çizim yaparım • Adobe uygulamaları nın neredeyse hepsini kullanırım • Krita, Blender 3D, Maya, zBrush gibi uygulamaları kullanırım • Aynı zamanda oyun oynuyorum. İSTEDİKLERİM: Bu işlerimi...
  7. -GençVAŞAK-

AMD Ryzen 5 1500x vs Ryzen 3 2200g

Sa dostlar, tekrardan pc toplamaya karar verdim ve iki işlemci arasında kaldım, Anakart olarak ya b450 s2h yada Aorus M alacağım Ekran kartı kalan bütçeme göre karar vereceğim İşlemciler 2. el olacak. 650TL: Ryzen 3 2200g mi 800TL: Ryzen 5 1500x mi Hangisi Daha mantıklı Olur?🤔
  8. -GençVAŞAK-

B450 - Asus Tuf Pro S vs Gigabayte Aorus Pro

Sa dostlar pc toplayacağım ve işlemci olarak AMD Ryzen 5 1500x/1600 kullanacağım, anakartı ikinci el ama sıfır olarak satın alacağım, satıcılar güvenilir, fiyatları aynı. Sizce hangi anakart daha mantıklı?
  9. -GençVAŞAK-

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Asus Rog strix G15 / 17 (ryzen) Laptop
  10. -GençVAŞAK-

Hangi Anakart Daha İyidir ?

Aorus taraftarıyım ama asusu öneririm, ama eğer aorus pro olsaydı bir şey diyemem :)
  11. -GençVAŞAK-

Discord emoji ile rol alma?

Sa dostlar ben discord kullanıcısıyım, bir sunucum var bu sunucuda emoji ile rol alınmasını istiyorum, Youtube da bununla ilgili bir çok video var önerdikleri botlar ise: Zira BOT Yagpdb BOT Carl BOT Sizce hangisini kullanmalıyım hadisi daha işlevsel?
  12. -GençVAŞAK-

VEİKK a15 vs a30 GRAFİK TABLET

https://www.hepsiburada.com/grafik-tabletler-c-217?siralama=artanfiyat Veikk a15 Veikk a30 dan daha pahalı a30 yaha yüksek olmasına rağmen neden daha pahalı ikisinin arasında ne gibi bir fark var yardımcı olursanız sevimirim👍
  13. -GençVAŞAK-

Aliexpres gümrük skıntısı

Dostlar ben bir grafik tablet almak istedim Xp pen, hunion, wacom gibi markaların güzel ürünlerini buldum ve ucuza almak için aliexpres ten alışveriş yapmayı düşündüm fakat yurtdışından geldiği için bir sıkıntısı olur diye almadım, sizce gümrük vergisi vs gibi sıkıntılar olurmu?
  14. -GençVAŞAK-

350-400 TL Kasa önerisi

Dostlar 350-400 TL kasa bütçem var, ama hangi kasayı seçeceğim bilemiyorum kaliteli bir atx kasa düşünüyorum. Öneride bulunursanız sevinirim
  15. -GençVAŞAK-

Nuhsip sitesi?

Geri