Gendarmerie isimli üyenin son içerikleri

1. Gendarmerie

Yardım iPad Air 5 Wi Fi Cellular vs iPad Air 4 Wi Fi Cellular

iPad 9 ve iPad 10 a SIM kartı takılıyor mu bilmiyorum. Ben almışken bir defa alayım SIM kartı da takılsın diyorum.
  2. Gendarmerie

Ben arada sırada MLBB Asphalt 9 Clans Of Clans gibi oyunlar oynarım ve video belgesel izlerim YouTube den
  3. Gendarmerie

20.000 üstüne çıkamam. Oyun ve video için İPad Air 5 WiFi Cellular yeterli midir ?
  4. Gendarmerie

Merhabalar herkese… iPad almaya karar verdim ama hangisini alayım bilemedim. Aklımda başlıkta da olduğu gibi Air 5 ve Air 4 var. Fakat arasında puan olarak çok farkın olduğunu gördüm. İkisine de SIM kart takılıyor. Air 5 5G desteği var ama Air 4 ün ise 4.5G desteği var.Sizce hangisini almalıyım...
  5. Gendarmerie

laptopum gereksiz ram kullanıyor

Bireysel kullanıcıysan eğer Home ve Home SL kullan. Arka planda daha az uygulama çalışır. Ama Pro ve Enterprise gibi şirket ve üst düzey kullanıcılar için bu sürümler öneriliyor. Senin sürüm hangisi ?
  6. Gendarmerie

laptopum gereksiz ram kullanıyor

Google Chrome en çok RAM tüketen tarayıcılardan birisi. 8 Gb Ram günümüzde çok düşük kalıyor. Hele ki oyunlarda… Görev yöneticisinden arka planda çalışan uygulamalara bir bakın. Bende Asus Tuf F15 var ama boştayken az Ram tüketiyor. Ha bu arada benim OS Win 10 Home SL
  7. Gendarmerie

Çözüldü✓ Bilgisayar uzun süre açık kalsa sorun olur mu?

Hiçbir şey olmaz. Elektrik kesilmediği sürece. Gerçi şimdi 80 + Bronze ve Gold sertifikalı PSU lar var. Elektrik kesilse bile bişey olmaz.
  8. Gendarmerie

17-18K Laptop önerisi

Lenovo IP Gaming 3 RTX 3050 &Tİ Asus TUF Gaming F15 RTX 3050&Tİ HP Victus RTX 3050&Tİ DELL in 3050 leri 21.500 den başlıyor. Birde dikkat edeceğin husus Ekran kartının TDP değeri. 75 Watt altında olmasın.
  9. Gendarmerie

Yardım Hangi ekran kartı alsam Darboğaz olmaz?

470 darboğaz yapmıyor. Peki 480 darboğaz yapar mı 3200G ile ? Yapmazsa 480 alayım daha iyidir heralde.
  10. Gendarmerie

Kusura bakmayın da çok meşgul ettim sizleri ve @ARTUR♚MORGAN ı son sorum şu 470 ve 570 darboğaz yapsa bile yüzde kaç yapar? Son olarak 470 mi ? 570 mi? 570 470 den %10 daha iyiymiş
  11. Gendarmerie

Tablet Önerisi Lazım

O zaman Lenovo Tab M10 alın 3.800 e kılıfta hediye ediliyor diye biliyorum
  12. Gendarmerie

Benim sistemde Ryzen 3 2200G değilde 3200G var. 2200G ile darboğaz yapmaması önemli değil. Önemli olan 3200G ile darboğaz yapmaması. 1693993663 GT740 lı sistemi insanlara pahalı satarsam da kendimi kötü hissederim 😂 En azından Arkadaşın dediği gibi RX470 bile olsa GT740 dan daha iyidir
  13. Gendarmerie

İnanın bana Benim Vega 8 GT740 dan daha iyidir diye düşünüyorum. :)
  14. Gendarmerie

Tablet Önerisi Lazım

Siz en iyisi oyuncu tablet alsın keyfinize bakın. Şunun 4.800 gibi fiyatı var. Yorumlarda da Pubg gibi oyunlarda kasmadığı söyleniyor. https://www.epey.com/tablet/gtx-jaculus-tablet.html
  15. Gendarmerie

Benim amacım kasa da bir harici ekran kartı olsun istiyorum. Hiç değilse satarken “4 GB Ekran kartı var “ derim en azından çoğu kişi soruyor ekran kartı ne diye, VEGA 8 deyince şaşırıyorlar. Satın almaktan vazgeçenler oldu. 1693992964 Dediğinizi yapabilirim ama tekrar şu soruyu sormam lazım. RX...
Geri