Merhaba. Yeni bir DDR5 sistem topladım. Türkiye standartlarına göre üst segment bir sistem sayılır. Fakat birkaç sorun var. Öncelikle bilgisayar çok geç açılıyor. 2 dakika civarına çıktığı oluyor. Bazen açılıyor fakat ekran gelmiyor yada açılmıyor. Power tuşuna bastıktan sonra sistem boşta 1...
Galax alınır mı peki? Daha önce sadece asus rog strix ve asus tuf kullandım. 5 sene boyunca 1060 rog strix kullandım. 1 kere bile içini açıp temizlemedim, termal ped macun değiştirmedim. Son gününe kadar ilk günkü gibi çalışıyordu.
Merhaba. Bütçem 35 bin tl. 4070ti arıyorum. Kafamda 2 3 model var ama bilemedim sizlere danışmak istedim. İzlediğim testlerde Zotac spiderman edition yoktu fakat yabancı kaynaklarda 1. Sınıf 4070Ti olduğu yazıyordu yine de kafam karışık...
Ne yaparsan yap amazondan al. 3 bin tl fazla ver amazondan al. 1 Nesil düşük al amazondan al. 46bin tl ye trendyoldan laptop aldim ayın 8 inde sıkıntılı ürün geldi iade edemiyorum. Satıcıya ulaşamıyorum. Müşteri hizmetleri 21 gün bekleyin diyor.
Merhaba. 2 hafta önce trendyoldan Msi katana 15 b12vgk model laptop aldim. Birkaç gün tam test etmeye fırsatım olmadı. Sabah açtım bilgisayarı fanlar maksimum hızda çalışmaya başladı. Msi center i açtığımda ekran kartı 45-50 arası sıcaklıkta işlemci ise 75 küsür derecedeydi fakat bilgisayar...
Önceden hep hazır sistem alırdım bu sefer kendim toplamak istedim sizce nasıl?
İşlemci: Ryzen7 7700X.
Ekran kartı: PNY 4070.
Anakart: MSI B650 Tomahawk.
RAM: Corsair Vengeance DDR5 CL30 6000MHz 2x16 GB.
SSD: Kingston KC3000 1TB.
Soğutma: Deep cool LS720 SE 360mm.
Kasa: Henüz karar veremedim...