Generaltr isimli üyenin son içerikleri

1. G

1 tane ölü pixel geçermi çok sorun yaratır mı?

sadece yeşil yanıyorsa o pikselin diğer 2 renginde sorun vardır zaten ve video oynarken bakmaman gerekiyo :)
  2. G

1 tane ölü pixel geçermi çok sorun yaratır mı?

pikseldeki kırmızı ve mavi renkler ölmüş de olabilir ya da bunu deneyebilirsiniz:
  3. G

(SMART TV BOX) Mecool Km2 plus mı yoksa Botech WZONE mu?

https://www.hepsiburada.com/wellbox-biz10-4k-android-tv-box-uydu-alicisi-pm-HBC00001DKVNL bu modeli de gözüm kesiyor ama uydu alıcılı mı alsam yoksa gerek yok mu bilemedim ya da sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa açığım
  4. G

Monster Pusat K3 Pro alınır mı?

nesi kötü acaba klavyenin
  5. G

ne önerirsiniz
  6. G

3000 tl altı full size mekanik klavye arıyorum sizce bu model iyi midir https://www.amazon.com.tr/Pusat-Pro-Mekanik-Oyuncu-Klavyesi/dp/B08PFL5SLT/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
  7. G

Valorant'da ekran kartı sürücüsü çöküyor

teşekkür ederim ama discord'da donanım hızlandrımayı kapayınca sorun düzeldi
  8. G

sadece discord açık arkada o ayarı kapattım deniycem şimdi teşekkür ederim
  9. G

ekran kartı sürücüm güncel daha 5 gün önce güncelledim fakat oyunda durduk yere sürücü çöktü diyip atıyor sürekli afk kalma uyarısı yiyorum ekran kartım asus 1050 ti
  10. G

Yardım Kasadan yanık kokusu geldi

xilence 700 wattlık bir psu garantisi yok 1706551359 psuyu da koklamıştım ondan da gelmiyor gibiydi koku 1706551463 ilginçtir ekran kartında yanık kokusuna benzer bir koku var ama ekran kartının yanma ihtimali pek mantıklı gelmiyor bana
  11. G

Yardım Kasadan yanık kokusu geldi

Biraz uzun bir konu olacak okuyup zamanını ayıranlara şimdiden teşekkür ediyorum Dün işlemcinin macununu değiştirmek için kasayı açtım stok fanı çıkartamadığım için ramin 1 tanesini söktüm macunu sürdüm kapattım bilgisayarı bugün baktım oyun oynarken sadece 7 gb ram kullanılıyor sonra bir...
  12. G

1050ti için işlemci önerir misiniz

sistem: 1050ti 8 8 ram 2400mhz 600w psu anakart: anakartı değiştiricem yeni işlemciye göre bütçe 3000 civarı
  13. G

lenovo laptop güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor

oturum açma yerinde şifreyi girdikten sonra ekran siyah oluyor ctrl shift win b denedim
  14. G

Bu 3 Razer mouse arasından hangisini önerirsiniz?

sanırım viper ultimate alıcam zaten amazonda indirimde hyperpolling wireless dongle alsam bu mouse'u destekliyor mudur hızlanır mı yoksa işime yaramaz mı
Geri