Genesyss isimli üyenin son içerikleri

1. Genesyss

40.000tl Laptop Önerisi

N11 deki satıcı kötü bir satıcı mı? Pek bilgim yok satıcılarda n11 in 9 taksit seçeneği olduğu için oradan atmıştım
  2. Genesyss

40.000tl Laptop Önerisi

Hocam acer nitro v15 in ne gibi sıkıntıları var 1790319511 Hocam 2. El istemememin sebebi taksitle almam gerekiyor ondan dolayı. Oyun olarak rekabetçi fps oyunları + hikayeli oyunlar oynarım
  3. Genesyss

40.000tl Laptop Önerisi

Hocam 39k ya 75W RTX 5050 li laptop buldum Ram 8 daha sonra arttırabilirim tabi 3 taksit maalesef az sizin dediğiniz laptop için, bu laptop peşin fiyatına tam 9 taksit n11'den Acer Nitro V 15 ANV15-52 NH.QZ7EY.003 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX5050 15.6'' Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim...
  4. Genesyss

40.000tl Laptop Önerisi

Teşekkürler :)) Bölüm siyaset bilimi ve kanu yönetimi yani bu bölüm için çoğunlukla sunum hazırlama pdf okuma vize/final çalışma ve video izleme için kullanacağım ama ara sıra oyun da atma isteğim var kart akbank axess olursa iyi olur ama garanti de var
  5. Genesyss

40.000tl Laptop Önerisi

Selam dostlar Hem üniversitede kullanmak için hem de ara sıra oyun oynamak için 40.000 TL bandına bir Gaming laptop arıyorum, taksit olması lazım ikinci ele yönelmeyeceğim önerilerinizi bekliyorum (40k'yı mümkünse çok geçmesin)
  6. Genesyss

40 Bin TL Bütçeye Acer Nitro V RTX 5050 Alınır mı?

Ya hocam aslında kasası plastikmiş fln çok umrunda değil ki aynı paraya msi ın tek fanlı 45w gpu lu modelleri geziyor 4050 li bu 75w bana ortalama gibi geldi 4050 alırsak ram 16 olur mu
  7. Genesyss

2. El alamam taksitle alacağım 0 olmalı
  8. Genesyss

Ne gibi sorunlar hocam bu bütçede başka 5050 bulamadım 1789987187 0 olmalı taksitle alacağım.
  9. Genesyss

Selam dostlar üniversite için laptop almaya karar verdim bütçem 40.000₺ bu bütçeye bunu buldum ram 8 gb biliyorum ama ileriki süreçlerde yükseltebilirim sizlerinde önerisi varsa almak isterim https://app.hb.biz/L3Dnrs0pEq7K
  10. Genesyss

Hazırlık Sınıfı İçin Galaxy Dex + Taşınabilir Monitör Mantıklı mı?

kafamda tab s10 fe+ almak var tablet olarak
  11. Genesyss

Hazırlık Sınıfı İçin Galaxy Dex + Taşınabilir Monitör Mantıklı mı?

Selam dostlar bu sene İngilizce hazırlık sınıfına başlayacağım Daha sonra ise 4 yıllık siyaset bilim ve kamu yönetimi derslerim olacak şimdi ben şunu soruyorum yani Duyduğuma göre doğru veya yanlış olabilir dersler genelde pdf'ler üzerinden işlenmekte veya not tutma slayt hazırlama vb. bunlar...
  12. Genesyss

Xbox Series S'imi Ne Kadara Satabilirim?

Çünkü esnaflar 12500-13000 e veriyor daha ucuz olacak ki adam senden alsın
  13. Genesyss

Xbox Series S'imi Ne Kadara Satabilirim?

512gb kutu var ise 14 15 yazan ilanlara bakmayıp piyasaya satmak istiyorsan satar fiyatı 12.000₺
  14. Genesyss

Ps5 Dualsense'im Orjinal mi?

Selam dostlar 2. El bi konsol aldım yanında 2 kol verdi birş beyaz biri kırmızı(resimde ışıktan açık renk çıkmış) yalnız kırmızının arka yazıları beyaza göre daha farklı ve kol sanki biraz daha hafif titreşim olarak da hafif olan kırmızı beyaz a göre gücü biraz daha az gibi ama çalışmasında...
  15. Genesyss

Ps5 Fan Hırıltı Sesi

Hocam ses yatay kullanınca biraz daha azalıyor gibi geldi bana
Geri