Genesyss isimli üyenin son içerikleri

1. Genesyss

400.000₺ Otomobil tavsiyesi

Hocam bu chevy grubu Avrupa'dan çekilmiş parça durumu nasıldır sıkıntılı araçlar mı
  2. Genesyss

Hangi motordu hocam
  3. Genesyss

Kaldı dostum binlerce var 1744215317 Opeller hem parça olarak pahalı hemde motoru nispeten daha sorunlu diye duydum ne kadar doğru tartışılır 1.3 multijet piyasada çok var ve çok tutuluyor gerçekten alınabilir ama temizini bulmak gerek
  4. Genesyss

Maalesef palio Kasası hiç hoşuma gitmiyor üstelik 1.4 motor 1744204924 Aile arabası olarak alacağız motor imkansız
  5. Genesyss

Selam dostlar, 400.000₺ ilan fiyatı olan bir otomobil arayışı içerisindeyim kriterlerim şunlar ●Ağır hasar kaydı olmasın. ●Kilometre mümkünse 220.000'den fazla olmasın ●Nispeten sorun çıkarmayacak masrafı az olan bir araç istiyorum. Aklımdakiler. Hyundai Accent era (behzat ç kasa) Renault...
  6. Genesyss

FC25 KARAKTER DEĞİŞİNCE GECİKME OLUYOR

Selam. 2 gün önce indirimden EA FC25 aldım. UT'de veya normal santra modunda oynarken LB tuşu ile yönlendirdiğimiz karakteri değiştiriyoruz. Ben karakteri değişince üstünde kırmızı ok çıkıyor ama yönlendirme gecikmeli olarak geliyor, eski kontrol ettiğim karakteri yönlendirmeye devam ediyorum...
  7. Genesyss

Hikvision 8GB DDR4 Ram alınır mı?

Selam dostlar, Sınıf arkadaşıma PC topluyoruz hazır F/P sistemleri bekleyecek vaktimiz yok bizde mecbur kendimiz toplayacağız her şeyi istettik bir tek RAM kaldı bütçemiz çok azaldığı için bu RAM'ler var kafamda sizce bu RAM nasıldır 2 adet alacağız...
  8. Genesyss

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı alttaki 3 büyükler dışında bir takım tutuyor
  9. Genesyss

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttaki kişi bir türk milliyetçisi
  10. Genesyss

Tuttu tutmadı oyunu.

tuttu alttaki kişinin donu tutku marka
  11. Genesyss

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı alttaki'nin memleketi doğu Anadolu bölgemizden
  12. Genesyss

Oyundayken PC yeniden başladı

Bf1 de de oldu direk oyuna bastığımda restart attı
  13. Genesyss

ama mesela battlefield 1 de olmuyor
  14. Genesyss

Hocam şöyle fps düşüşleri başladığı an oyunu kapatsam bile bu sefer ana menü kasmaya başlıyor Spotify den açtığım şarkılar bile kasmaya başlıyor
  15. Genesyss

Merhaba arkadaşlar bu olay bilgisayarımı topladığım 2024 şubattan beri 2. kere oldu oyun oynarken ilk olarak FPS 90 sa 30'a düşmeye başlıyor bir süre sonra sistem yeniden başlıyor PSU Corsair CV650. cpu r3 3100 gpu gtx1660 super
Geri