Selam dostlar bu sene İngilizce hazırlık sınıfına başlayacağım Daha sonra ise 4 yıllık siyaset bilim ve kamu yönetimi derslerim olacak şimdi ben şunu soruyorum yani Duyduğuma göre doğru veya yanlış olabilir dersler genelde pdf'ler üzerinden işlenmekte veya not tutma slayt hazırlama vb. bunlar...
Selam dostlar 2. El bi konsol aldım yanında 2 kol verdi birş beyaz biri kırmızı(resimde ışıktan açık renk çıkmış) yalnız kırmızının arka yazıları beyaza göre daha farklı ve kol sanki biraz daha hafif titreşim olarak da hafif olan kırmızı beyaz a göre gücü biraz daha az gibi ama çalışmasında...
Selam dostlar cihaz son çıkan fat'lerden cfı 1216a içi hiç açılmamış 2. El bi kaç gün önce aldım başta yoktu galiba bugün duymaya başladım sanırsam oyundan atma fps drop yok ama ses var
Ses oyuna girdikten biraz sonra başlıyor oyundan çık tuşuna bastığım saniye kesiliyor
Video telefon hoparlörü...
Merhaba dün küçük kardeşimin karşısına reklam olarak görmemesi gereken şeyler çıkmış sonra aile paketini açmışlar Superonline'dan şu an hiçbir Riot servisine oyununa ve internet sitesine giremiyorum Discord'a girince kullandığım goodbye DPI vardı onu açtığımdada giriş olmuyor. Bunu bypass...
Hocam fare yi usb de kullanımca resmen kullanamıyordum kasa ile fare arası o kadar yakın olmasına rağmen imleç takılıp duruyordu sağa sola yukarı aşağı çevirince. Cs2 de mesela dönüş yapmam lazım hızlıca sağa takılıyordu
fevell z1 se aldım 3 gün kullandıktan sonra iade ettim sorunlu çıktı ürün amazonda 200 tl kuponum var aula sc590 pro var kafamda o nasıldır 814 tl ye geliyor
Modem Farenin olduğu yerin 1 metre yukarısında ama şöyle modem dolabın üstünde modemin sağında dolabın tahtası var yani dolabın yani dolap tavanının üstüne çıkıyor.
Selam dostlar 5 gün önce fevell z1 se sipariş ettim ama durum şu mouse takılmalar yapıyor kasanın üst usb 3.0 portuna taktım aralarında en fazla 5 karış mesafe var ve herhangi bir engel yok ama mouse takılmalar yapıyor oyunda müşteri desteği aradım cevap yok bize ulaşın kısmına yazdım cevap yok...