Hocam acer nitro v15 in ne gibi sıkıntıları var
1790319511
Hocam 2. El istemememin sebebi taksitle almam gerekiyor ondan dolayı. Oyun olarak rekabetçi fps oyunları + hikayeli oyunlar oynarım
Hocam 39k ya 75W RTX 5050 li laptop buldum Ram 8 daha sonra arttırabilirim tabi 3 taksit maalesef az sizin dediğiniz laptop için, bu laptop peşin fiyatına tam 9 taksit
n11'den Acer Nitro V 15 ANV15-52 NH.QZ7EY.003 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX5050 15.6'' Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim...
Teşekkürler :)) Bölüm siyaset bilimi ve kanu yönetimi yani bu bölüm için çoğunlukla sunum hazırlama pdf okuma vize/final çalışma ve video izleme için kullanacağım ama ara sıra oyun da atma isteğim var kart akbank axess olursa iyi olur ama garanti de var
Selam dostlar Hem üniversitede kullanmak için hem de ara sıra oyun oynamak için 40.000 TL bandına bir Gaming laptop arıyorum, taksit olması lazım ikinci ele yönelmeyeceğim önerilerinizi bekliyorum
(40k'yı mümkünse çok geçmesin)
Ya hocam aslında kasası plastikmiş fln çok umrunda değil ki aynı paraya msi ın tek fanlı 45w gpu lu modelleri geziyor 4050 li bu 75w bana ortalama gibi geldi 4050 alırsak ram 16 olur mu
Selam dostlar üniversite için laptop almaya karar verdim bütçem 40.000₺ bu bütçeye bunu buldum ram 8 gb biliyorum ama ileriki süreçlerde yükseltebilirim sizlerinde önerisi varsa almak isterim
https://app.hb.biz/L3Dnrs0pEq7K
Selam dostlar bu sene İngilizce hazırlık sınıfına başlayacağım Daha sonra ise 4 yıllık siyaset bilim ve kamu yönetimi derslerim olacak şimdi ben şunu soruyorum yani Duyduğuma göre doğru veya yanlış olabilir dersler genelde pdf'ler üzerinden işlenmekte veya not tutma slayt hazırlama vb. bunlar...
Selam dostlar 2. El bi konsol aldım yanında 2 kol verdi birş beyaz biri kırmızı(resimde ışıktan açık renk çıkmış) yalnız kırmızının arka yazıları beyaza göre daha farklı ve kol sanki biraz daha hafif titreşim olarak da hafif olan kırmızı beyaz a göre gücü biraz daha az gibi ama çalışmasında...