Kaldı dostum binlerce var
1744215317
Opeller hem parça olarak pahalı hemde motoru nispeten daha sorunlu diye duydum ne kadar doğru tartışılır 1.3 multijet piyasada çok var ve çok tutuluyor gerçekten alınabilir ama temizini bulmak gerek
Selam dostlar, 400.000₺ ilan fiyatı olan bir otomobil arayışı içerisindeyim kriterlerim şunlar
●Ağır hasar kaydı olmasın.
●Kilometre mümkünse 220.000'den fazla olmasın
●Nispeten sorun çıkarmayacak masrafı az olan bir araç istiyorum.
Aklımdakiler.
Hyundai Accent era (behzat ç kasa)
Renault...
Selam. 2 gün önce indirimden EA FC25 aldım. UT'de veya normal santra modunda oynarken LB tuşu ile yönlendirdiğimiz karakteri değiştiriyoruz. Ben karakteri değişince üstünde kırmızı ok çıkıyor ama yönlendirme gecikmeli olarak geliyor, eski kontrol ettiğim karakteri yönlendirmeye devam ediyorum...
Selam dostlar,
Sınıf arkadaşıma PC topluyoruz hazır F/P sistemleri bekleyecek vaktimiz yok bizde mecbur kendimiz toplayacağız her şeyi istettik bir tek RAM kaldı bütçemiz çok azaldığı için bu RAM'ler var kafamda sizce bu RAM nasıldır 2 adet alacağız...
Merhaba arkadaşlar bu olay bilgisayarımı topladığım 2024 şubattan beri 2. kere oldu oyun oynarken ilk olarak FPS 90 sa 30'a düşmeye başlıyor bir süre sonra sistem yeniden başlıyor PSU Corsair CV650. cpu r3 3100 gpu gtx1660 super