Yaklaşık 100.000 TL bütçem var ve bu fiyat bandında oyuncu bilgisayarı toplamak / hazır sistem almak istiyorum.
Oyun ağırlıklı kullanacağım, aynı zamanda günlük kullanım ve film/dizi de olacak.
Hazır sistem olursa çok daha işime gelir fakat toplama bilgisayar da çalışabilir.
Şimdiden yardımcı...
Yaklaşık 100.000 TL bütçem var ve bu fiyat bandında oyuncu bilgisayarı toplamak / hazır sistem almak istiyorum.
Oyun ağırlıklı kullanacağım, aynı zamanda günlük kullanım ve film/dizi de olacak.
Hazır sistem olursa çok daha işime gelir fakat toplama bilgisayar da çalışabilir.
Şimdiden yardımcı...
rusttan yaklasik 3 sene önce oyun ici ban yedim (steamde oyun yasaklaması gözüken) oyunu sonrasında bıraktım oynamiyordum fakat tekrar geri oynamak istiyorum malum bu hesap banlı oldugu icin yeni hesap açıp oradan da oyunu alsam anakart bani falan gibi muhabbetleri duydum bu banın anakarta...
5 bine kadar bütcem var. curved olursa iyi olur (olmasa da olur) 144 hz üstü ve ghosting sorunu olmayan monitör bakıyorum çok fazla baktim ama düzgün bir şey bulamadim yardımcı olursaniz sevinirim
şuanda 60hz monitör kullanıyorum sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum bu sure icinde de 144 yada daha fazla hertzli monitör almak istiyorum 144 ile 60 arasında çok fark var midir ve onerebileceginiz modelleri aşağıya atarsaniz sevinirim
Intel I5 9600KF ile RTX 3060 darboğaz olabilir mi yada hangi ekran karti almaliyim
Intel I5 9600KF işlemcim ve 1050 TI Gaming X ekran kartim var ekran kartımı yükseltmek istiyorum fakat darboğaz olur mu olmaz mi emin degilim ne yapmaliyim sizce alacagim ekran kartını mı dusureyim işlemciyi mi...