GeraltoftheMarcusFenix18 isimli üyenin son içerikleri

1. GeraltoftheMarcusFenix18

Güncel Oyun Teknoloji Haberleri.

Nvidia DLSS 5 sayesinde GTA 5 müthiş çok gerçekçi olmuş. Hatta bana Nvidia DLSS 5 GTA 6 gameplay den çok daha gerçekçi gözüküyor gibi geldi. Ve PS6 da bence oyunların grafikleri böyle olabilir. Fakat Nvidia o zaman DLSS 6 çıkartır. Yine yeni nesil konsollar PS6 ve Xbox Helix grafik konusunda...
  2. GeraltoftheMarcusFenix18

PC'den Konsola Geçiş Deneyimleri

Ben hiçbir zaman güçlü donanım PC sahip olamadım. Ama ben biraz küçükken de hep konsollara ilgi duymuştum. Hatta PS1 konsola sahip olmuştum. Ve ps2, xbox 360 ve PS3 alamamıştım. Ama onları da oynama şansım olmuştu. Fakat o zamanlar sahip olamadım. Sonra PS4 konsoluna 2017 senesinde almayı...
  3. GeraltoftheMarcusFenix18

RDNA 5 tabanlı özel PlayStation 6 GPU özelliklerinin bir analizi, 54 compute unit ile 160 W TDP gösteriyor. Tek bir konsol compute unit’i, saat hızlarının 3,6 GHz’e ulaşması nedeniyle RX 9070 XT birimine göre %15–20 daha iyi performans sergiliyor. Path tracing iş yüklerinde konsol grafik...
  4. GeraltoftheMarcusFenix18

Lies of P, Soulslike türünde yakaladığı başarıyla kısa sürede güçlü bir hayran kitlesi oluşturdu. Karanlık atmosferi, akıcı savaş sistemi ve masalsı dünyayı sert bir yorumla ele alması, oyunu benzerlerinden ayıran en önemli unsurlardan biri olmuştu. Şimdi ise serinin yeni oyunu için gelen ilk...
  5. GeraltoftheMarcusFenix18

PlayStation Satın Alacağım ama Hangisini Alacağımı Bilemiyorum ?

Attığınız ilandaki link bende açılmıyor .Fakat bence ikinci el dijital oyunlu ya da bluray diskli iki gamepad olarak da almanızı tavsiye ederim. Ya da oyunsuz alıp, oyunu ayrı satın alabilirsiniz. Bu sizin tercihiniz olur.
  6. GeraltoftheMarcusFenix18

PlayStation Satın Alacağım ama Hangisini Alacağımı Bilemiyorum ?

Eğer sadece uncharted nathan drake collection oynamak ise ikinci el PS4 fat kasa yada PS4 slim almanı tavsiye ederim.Ve geçtiğimiz nesil Sony birinci parti oyunları oynamak ise fat PS4 ya da revizyon edilmiş hali PS4 slim ikinci el güvenilir yerden almanızı tavsiye ederim.
  7. GeraltoftheMarcusFenix18

https://www.metacritic.com/game/marvels-wolverine/ Oyunla ilgili metacritic puanı 77 olmuş. Ve bu oyun bende eleştirme puanı olarak hayal kırıklığına uğrattı. Ben bu oyunu 90 puan olarak bekliyordum. Sony bu nesil iyice kötüye doğru gidiyor. Sony playstation 5 neslini Naughty Dog...
  8. GeraltoftheMarcusFenix18

Ps5 Pro'ya Geçmeye Değer mi ?

2 sene sonra gibi zaten PS6 gelecektir. Hem PS6 neslinde GTA 6 60 FPS 4K çözünürlüğünde gelişmiş ray tracing şekilde destekler. Büyük ihtimalle Rockstar GTA 6 3 nesle daha çıkartır. PS5 PRO'da GTA 6 60 FPS olarak 4K açamaz. Çünkü donanım olarak yetersiz. Zaten en geç 2 yıl sonra PS6 çıkacaktır...
  9. GeraltoftheMarcusFenix18

"Rockstar Bizi Takmaz" Diyenler Baksın: Take-Two Ceo'sundan Gta 6 Türkçe Yanıtı!

GTA 6 eğer Türkçe altyazı olarak çıkarsa çok iyi olur. Hem biz konsol sahipleri oyunu Türkçe olarak gelmesini çok istiyoruz. Umarım GTA 6 Türkçe olarak gelir.
  10. GeraltoftheMarcusFenix18

@Carlo Belki yeni bir karakter hikayesi The Last Of Us Part 3'de olabilir. Ve üçüncü oyunda hikaye olarak Ellie ile devam edeceklerini pek sanmıyorum. Bu yüzden başka yeni bir karakter ile üçüncü oyuna devam edebilirler. Neyse hocam Neil Druckman zaten bu projeleri için konsept çalışmalarına...
  11. GeraltoftheMarcusFenix18

https://fanzade.com/naughty-dog-yeni-the-last-of-us-projeleri-uzerinde-calistigini-dogruladi/
  12. GeraltoftheMarcusFenix18

https://www.merlininkazani.com/intergalactic-cekimleri-tamamlandi-haber-262634 Bu oyunu aşırı merak ediyorum. Ama şunu biliyorum bu Naughty Dog yine teknik olarak da çok iyi olacağından eminim. Fakat hikayesi ve oynanışı da yine kaliteli olacağını tahmin ediyorum.
  13. GeraltoftheMarcusFenix18

Harry Potter Felsede Taşı Dizisinden Yeni Fragman Geldi!

Evet çok iyi duruyor da, fakat Severus Snape zenci olarak yer alması iyi olmamış. Keşke Severus Snape karakterini beyaz tenli aktör olsaydı çok daha iyi olurdu. Bu arada Severus Snape karakteri filmlerde çok başarılıydı. Alan Rickman Severus Snape karakterini çok iyi Harry Potter filmlerde...
  14. GeraltoftheMarcusFenix18

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Neyse hocam daha fazla tartışmayacağım. Yine de sizinle saygılı bir üslupla seviyeli bir tartışma oldu.
  15. GeraltoftheMarcusFenix18

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Sizce bu resimde oyun çok detaylı bina ve uzak çizim mesafesi olması foto gerçekçi değil mi
Geri