dostlar minimum 45*45*45 boyutlarında baskı alabileceğim bir baskı makinesi istiyorum 40-45 bin civarı bütcem var. ortalama iyi bişey işimi görür. uygulaması kolay olsun. karışık sistemleri olmasın yeteri benim için.
Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse...
Bilgisayar Asus tuf fx507c4 3050 i7 versiyon. Bazı tuşların çentikleri kırılmış böyle takamıyorum geri. Nasıl temin ederim nerden temin ederim bilgim de yok. Link atabilir misiniz. Kayseride konum bilgisi olan varsa onu da iletebilir teşekkürler...
Markayı bilen bilir zaten. Kalemi de biraz araştırırsanız piyasa fiyatı 4-5k arasında. Makam kalemi sayılır. Biz fakirlere pek gitmez .d
https://www.amazon.com.tr/Conklin-Ck75343-Nozac-Piston-Dolma/dp/B07B6YYH3Q?ref=dlx_deals_dg_dcl_B07B6YYH3Q_dt_sl14_f8
w terminal dediğiniz cmd midir hocam
1726555438
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\stornvme\Parameters\Device /v ForcedPhysicalSectorSizeInBytes /t REG_MULTI_SZ /d
* : The module 'HKLM' could not be loaded. For more information, run 'Import-Module HKLM'.
At line:1 char:1
+...