GerardroTime isimli üyenin son içerikleri

1. GerardroTime

3D yazıcı önerisi istiyorum 45*45*45

dostlar minimum 45*45*45 boyutlarında baskı alabileceğim bir baskı makinesi istiyorum 40-45 bin civarı bütcem var. ortalama iyi bişey işimi görür. uygulaması kolay olsun. karışık sistemleri olmasın yeteri benim için.
  2. GerardroTime

Uygun Kablosuz klavye-mouse arıyorum

temu ürünleri için genel olarak kötü yorumlar duyuyorum yaa başka önerdiğin site varsa inceleyebilirim
  3. GerardroTime

🔥İndirim Acer P4 i7 1260P 8/512 17.999 TL

ddr4 olmasa gözüm kapalı alırdım :/
  4. GerardroTime

Uygun Kablosuz klavye-mouse arıyorum

Arkadaşlar notebook kullanıyorum klavye tuşlarımın içindeki çentikler kırılmış o yüzden klavye değişimi dediler 5k da fiyat biçti asus. bu fiyat banaçok geldiği için uygun fiyatlı klavye-mouse ama kablosuz olsun bide çok ofis gibi olmasın yeter numpad olmasına gerek yok. öneri klavye-mouse...
  5. GerardroTime

Bu ramleri aldım iyi midir? ve kaç mhzde kullanmalıyım?

ha evet 3666 genelde daha iyi performans veriyor diye ben de duymuştum
  6. GerardroTime

Bu ramleri aldım iyi midir? ve kaç mhzde kullanmalıyım?

ddr4 4000mhz zaten ram sen de o ayarda kullanabilirsin anakartın destekliyor
  7. GerardroTime

Klavye için parça. Yardımcı olabilir misiniz.Aciliyeti var.

Bilgisayar Asus tuf fx507c4 3050 i7 versiyon. Bazı tuşların çentikleri kırılmış böyle takamıyorum geri. Nasıl temin ederim nerden temin ederim bilgim de yok. Link atabilir misiniz. Kayseride konum bilgisi olan varsa onu da iletebilir teşekkürler...
  8. GerardroTime

❌İndirim Bitti! FH finehome Nude El Rondosu Yeşil 2 adeti 150₺

2 tanesi değil sanırım ya da ben bulamadım
  9. GerardroTime

SQL SERVER 2022 KURULURKEN DECİMAL HATASI ALMAK

deneyeceğim 1726694666 bu sorunumu çözdü teşekkür ediyorum
  10. GerardroTime

CONKLİN Dolma Kalem Mavi 1787TL

Markayı bilen bilir zaten. Kalemi de biraz araştırırsanız piyasa fiyatı 4-5k arasında. Makam kalemi sayılır. Biz fakirlere pek gitmez .d https://www.amazon.com.tr/Conklin-Ck75343-Nozac-Piston-Dolma/dp/B07B6YYH3Q?ref=dlx_deals_dg_dcl_B07B6YYH3Q_dt_sl14_f8
  11. GerardroTime

w terminal dediğiniz cmd midir hocam 1726555438 HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\stornvme\Parameters\Device /v ForcedPhysicalSectorSizeInBytes /t REG_MULTI_SZ /d * : The module 'HKLM' could not be loaded. For more information, run 'Import-Module HKLM'. At line:1 char:1 +...
  12. GerardroTime

Kaç haftadır sorunu çözemiyorum. Bi yardım edermisiniz..
Geri