Gerçek Walter White isimli üyenin son içerikleri

1. Gerçek Walter White

12 Bin TL kalemli tablet önerisi

bütçe en çok 13’e sarkabilir aklımda samsung s10 lite var başka öneriniz var mıdır?
  2. Gerçek Walter White

8-9 K bandında Tablet önerisi

Sadece ders için kullanılacak,kasma donma yapmasın yeterli.
  3. Gerçek Walter White

İş için notebook önerisi

belli bir bütçe yok ama en minimum bütçeden öneri yaparsanız sevinirim. Dükkan için alacağız,oyun oynanmayacak ama taryıcıda,sekmeler arasında hızlı olması ve masaüstündeki uygulamaları hızlı açmasını istiyoruz.Ve bizi minimum 4-5 sene idare etmesini bekleriz.Öneriniz nedir?
  4. Gerçek Walter White

Ayak bileği röntgeni çatlak nerededir?

başka açıdan yok mu? tıbbi görüntüleme okudum göremedim bende
  5. Gerçek Walter White

ÖSYM Merkezi Ataması Kodları Yardım

hocam bende başvuru yaptım,düz memurluk olarak hayal ediyordum anca düz memurluk içinde onca bölüm bitirmek gerekiyormuş :) Bölümümden alım çok az.Ben de tıbbi görüntüleme mezunuyum
  6. Gerçek Walter White

sağlık mezunları dediğiniz olay,üniversite mi? yoksa sağlık meslek lisesi mi
  7. Gerçek Walter White

ortöğretim lise mezunları için zaten :)
  8. Gerçek Walter White

2-3k arası kulakiçi kulaklık

kulaklığım mikrofonunun iyi olması çok önemli
  9. Gerçek Walter White

2-3k arası kulakiçi kulaklık

kız arkadaşıma alacağım o yüzden kulakta kibar durması gerekiyor,fiyat aslında 2-2.5 arası kalırsa daha iyi olur,ancak 3 bine rakipsiz bir kulaklık varsa onu da önerebilirsiniz.
  10. Gerçek Walter White

Kaliteli Muadil Parfüm marka tavsiyesi.

hocam zara da zaten , baccarad rouge muadili yapıyor delamore de bunun muadilini yapıyor.Delamore orjinaline koku yakınlığı konusunda bu parfümde ne kadar yakındır bilmiyorum,ancak çok alışverişim oldu delamoreden hiç biri üzmedi.Şayet koku yakınlığı arıyorsan Kimyager en iyisi...
  11. Gerçek Walter White

hocam,isterseniz bi delamore deneyebilirsiniz.Kalıcılık yayılım konusunda tek geçerim.12 ml 190 tl.55 cc 490 tl.
  12. Gerçek Walter White

Eğer zaradan kalıcılık yayılım konusunda memnunsanız değiştirmeye gerek yok zaten hocam.
  13. Gerçek Walter White

hocam parfümünüz baccarat rouge muadili,farklı bir markadan öneri yapamayacağım.Çünkü referans olarak aldıgım grupta bir çok farklı muadil markadan alındığını gördüm,yani şu markadan al diyemiyorum.Eğer istanbuldaysanız kalietli butik parfümcüler var gidip deneyebilir, istediğiniz markadan...
  14. Gerçek Walter White

kısaca şöyle özetleyim,zincir muadil firmalardan almaktansa butik muadil parfümcüler daha iyi oluyor genelde.Ama bi muadil firmasına bağlı kalmamak lazım,Her butik parfümcünün iyi yaptıgı 5-10 parfüm vardır,onları bulup ona göre alışveriş yapacaksın.Kısaca özeti bu :)
  15. Gerçek Walter White

bottled tutaste iyi, bütçen biraz daha genişlerse kimyager öneririm. black orchid luanatua firmasından tester olarak geldi,güzeldi.Ama en önemli etken kalıcılık/yayılımsa delamore alabilirsin genel olarak kalıcılık üstüne muadiller yapıyor firma. 1762345833 kanım hiç ısınmadı bu firmaya,sosyal...
Geri