Gerçek isimli üyenin son içerikleri

1. Gerçek

Bannerlord Getdeviceremovereason Hatası

upppp
  2. Gerçek

Bannerlord Getdeviceremovereason Hatası

Öncelikle iyi forumlar. Bugün bannerlord yükledim ve oynamak için tıkladığımda görseldeki hata gelmeye başladı.İnternette forumlar ve videolardan bir kaç çözüm baktım cevap alamadım. Kafayı yemek üzereyim deliricem çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim
  3. Gerçek

Minecraft mod kurulmuyor yardım

öncellikle merhabalar MC JAVA(orjinal) da mod indirdip dosyalara modu koyduktan sonra oyunu başlat dediğimde hata kodu 1 veriyor bunun çözümünü bulamadım yardım edebilirmisiniz?
  4. Gerçek

PC İÇİN KOL ÖNERİSİ BÜTÇE 2.5K

teşekkür ederim sağol xbox alacağım 1708014108 teşekkür ederim xbox alacağım. hocam nereden güzel uyguna alabilirim yardımcı olurmusun? 1708014154 sağol teşekkür ederim 1708014240 öyle yapacağım sağol teşekkür ederim uyguna nereden alabilirim?
  5. Gerçek

hocam xbox garip geliyor sevmiyorum pek .Kaliteli güzel ps5 kolu varmıdır
  6. Gerçek

Öncelikle selamün aleyküm.Pc için kol araştırmaktayım önerilerinizi beklerim bütçem 2.5k daha fazla çıkabilirim belki teşekkür ederim
  7. Gerçek

3060 lı laptop için furmak değerleri nasıl

Hocam herkese iyi günler.Bu değerler nasıldır laptop için teşekkür ederim şimdiden
  8. Gerçek

Laptopum ne kadar eder?

öncelikle merhabalar şuan kullandığım laptop ne kadar eder ve satıcak olursam nerede satmalıyım ? özellikler: Hp Victus 16-e0050nt modeli Amd Ryzen 75800 apu 512gb katı hal sürücüsü 16gb SODIMM DDR4 SDRAM Nvidia GeForce RTX 3060 6GB 4 hücreli,70 wh win 11 144hz garantisi ve kutusu vardır ne...
  9. Gerçek

Steam De Hiç Bir Oyun Açılmıyor?

tamam teşekkürler
  10. Gerçek

hocam bir sorun olmuyor her zamanki gibi başlata basıyorum ekran geliyor 3-4 saniye sonra gidiyor 1697213734 hocam hala aynı
  11. Gerçek

Arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim . Daha dün oyun oynayabilirken pc im bugün steamdeki hiç bir oyunu açmamaya başladı 5 kez kapat aç yaptım bilgisayara faydası olmadı , güncellemelere baktım hepsi güncel yani ne yapabilirim win11 3060 r7
  12. Gerçek

Steamden hiç bir oyun açamıyorum yardım

Steam den önceki günler oyun açabiliyorken nedense bugün açılmamaya başladı oyunu açıyorum başlatıyorum ekran geliyor ama yaklaşık 2-3 saniye sonrasında oyundan atıyor steamden çıkıyor ve bütün açık olan programları kapıyor sebebi nedir hocam?ne yapmalayım?
  13. Gerçek

cs2 de oyuna giremiyorum

evet cs2 ye giriyorum ekran geliyor intro geliyor ve sonra hemen kapanıyor steamden atıyor ne yapmalayım win 11 kullanıyorum
  14. Gerçek

Güzel koltuk önerecek 3 k

Peki şu lanet el yapımı şeyden kurtulsam iyi olacak
  15. Gerçek

Güzel koltuk önerecek 3 k

Bu ofis koltuğu sorun olmaz dimi genellikle oyun için kullanacağım
Geri