Fotoğraftaki gibi birden fazla gmail ve e-tablolar var ve ayrica birden fazla drive ve dokümanlar var Chrome'da benden baska hesap yok lakin bunlardan birini silmeye çalıştığımda Chrome'da Kullanıcı 1,2,3 adında 3 tane daya kullanici ekleniyor bunun ne demek olduğunu bilen biri var...
Arkadaşlar merhaba,3000-6000 TL arası bi bütçem var asetto corsa ets vb. Oyunlar için alacağım. v900s'e baktim lakin onu önermiyor çoğu kişi kullanan arkadaşlar var mı veya siz onerir misiniz yoksa bu fiyat bandına ne önerirsiniz? Teşekkürler iyi forumlar.
Hocam 3 saattir tariyor daha demin dosyalari kurcaliyordum ve simdi siyah ekran var tek sekme malwarebyte onun dışında duvar kağıdı ve simgeler yok napicam kapatiyim mj
Arkadaşlar daha demin YouTubeda videol izliyordum ardindan alt+f4 attim csgo girdim tam tikladim ardindan sesler gelmeye basladi csye tiklamadan once de baslamis olabilir,su şekilde konuşmalar vardı "tusa bas,tusa bas (gordun mu tusa basti) tusa basti,biz seni izliyoruz(biz seni heryerden...
ekranda resimlerdeki gibi çizgiler oluyor ekran kartını,bilgisayarı yeniden baslattım fakat aynı sorun devam ediyor çizgiler aynı yerde sizce neolmustur nasıl çözerim?Teşekkürler iyi forumlar
1691265232
çizgiler aynı yerde saabit kalmıyor spotifydaki gibi uuygulamanın cevresınde yatay olarak...