Gergin Görünüşlü Adam isimli üyenin son içerikleri

1. Gergin Görünüşlü Adam

Scrapy bilgiyi text halinde alma

import scrapy class WanikaniSpider(scrapy.Spider): name = 'japandict' allowed_domains = ['www.japandict.com'] start_urls = ['https://www.japandict.com/lists/jlpt5k'] def parse(self, response): kanjiler = response.xpath("//div[@class='row']/div/div/div")...
  2. Gergin Görünüşlü Adam

Python ile Kanji Öğretici

[ICODE] import random LANG="UTF-8" kanji=["上","下","大","工","八","入"] meaning=["above","below","big","construction","eight","enter"] on=["じょう","か","だい","こう","はち","にゅう"] kun=["うえ","した","おお","nan","や","はい"] for index, kanji in enumerate(kanji, start=0): print(index, kanji) randint =...
  3. Gergin Görünüşlü Adam

import random kanji=['上','下','大','工','八','入'] meaning=["above","below","big","construction","eight","enter"] on=["じょう","か","だい","こう","はち","にゅう"] kun=["うえ","した","おお","nan","や","はい"] for index, kanji in enumerate(kanji, start=0): print(index, kanji) for x in range(1): randint =...
  4. Gergin Görünüşlü Adam

O aklıma geldi ancak sorgulama kısmında onyomisini, kunyomisini, anlamını ayrı soracağımdan daha iyi seçenekler olabileceğini düşünüyorum. 1627233195 BTKAkademi'den çalışıyorum.
  5. Gergin Görünüşlü Adam

3 ile çalışıyorum.
  6. Gergin Görünüşlü Adam

Merhabalar Python'da daha yeniyim bir yandan da Japonca öğreniyorum. Japoncada Kanji dediğimiz Çince karakterler var. "七" mesela bu karakter yedi anlamına geliyor ve bunun onyomi ve kunyomi olarak iki farklı okunuşu var. Yapmak istediğim şu; Bu karakterleri 0'dan 50'ye kadar olan sayılara...
  7. Gergin Görünüşlü Adam

Sizce oyunlarda neden Türkçe dil desteği yok ?

Satış rakamları ile alakalı olduğu mantıklı ancak bilmem ne İspanyolcası diye 1-2 milyon kişinin konuştuğu dilleri ekliyorlar Türkçe'yi eklemiyorlar. Korsan kullanımından desek bile oyunu orijinal satın alan çok kişi var.
  8. Gergin Görünüşlü Adam

Youtube Kanalım için Ortak Arıyorum

Burası bir forum istediğim konuda konu açabilirim kurallar bunu kısıtlamıyor. Kuralları okuyup gelin isterseniz. Konunun gereksiz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayabilirsiniz. Burasının iş ilanı yeri olup olmadığını sorgulamak size değil saygı değer moderatörlere ve yöneticilere kalmıştır.
  9. Gergin Görünüşlü Adam

Youtube Kanalım için Ortak Arıyorum

Kanalda birçok ortak olacağız herkes en az 1-2 yayıncıyı takip edecek ve Youtube kanalına video atacak. Takip etmek derken 7/24 ne oynayıp oynamadığına bakmak değil sadece bugün girip mesela Elraen bugün yayında neler yapmış diye bakması yeterli. Eğer izlenme kazanabileceğimiz bir şey ise...
  10. Gergin Görünüşlü Adam

Anime önerisi (20 karakter)

Mahouka koukou no rettousei No Game No life Suka suka Bunny girl senpai Mondaiji tachiga isekai kara kuru sou desu yo Owari no Seraph Mahouka Absolute Duo Kaze no Stigma Kimi no nawa Angel Beats! Noragami Strike the blood Tenki no ko Hello world Maou gakuin no futekigousha Sword art online...
  11. Gergin Görünüşlü Adam

Almanya ile Türkiye arasında vize serbestliği

Kimlik ve pasaport ile giriş yapılabilecek olabiliyor sanırım.
  12. Gergin Görünüşlü Adam

Merhaba ben yurtdışından playstation 5 alıp türkiyede ucuza satmaya düşünüyorum.

Kişisel amaç ile 2 veya 3'ten fazla ürün getiremiyorsunuz. Eğer getirirseniz nedenini soruyorlar. Ticari amaç ile getirdiğini söylersen de artık şirket veya tüzel kişilik üzerinden her ürüne vergi yazıyorlar ve bir ton evrak vb. iş için içine giriyor. Benim Çin'den gelen ürünüm takılmıştı çünkü...
  13. Gergin Görünüşlü Adam

Nasıl 5Kg Zayıflayabilirim?

Bol bol su iç. Bilgisayar başında oturuyorsan mesela muhtemelen kola gibi içecekler tüketiyorsundur bunun yerine su iç. Evde şınav, mekik, squat falan yapabilirsin. Bir de daha çok sebze meyve ile beslen. Mesela kahvaltıda 3 tane haşlama yumurta ve domates, salata, peynir yedin diyelim. Bundan...
  14. Gergin Görünüşlü Adam

Odamı güzelleştirmek istiyorum

RGB şerit değilde RGB ampuller daha çok hoşuma gidiyor açıkçası. Ancak 50-60 TL'ye çok bir şey beklemeyin bence. :D
Geri