GerHesQ isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

F Gök bilgim yok 1 tane almak istiyorum ama olarak 260 280 hzlik bişi düşünüyorum kararsızım
  2. G

🔥İndirim 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Laptop için alsam mı yoksa başka bişi mi bakım beklim FPS oynuyorum hikayeli de oynuyorum gamegaraj 5070 x7t var onun için istiyorum yardımmm
  3. G

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Bende koltuk düşünüyorum bu bütçelerle 130 kiloyum ne alsam bilemedim yardımcı olur musunuz
  4. G

🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

Benide bilgilendirir misin hocam düşünüyoeım bende dediğim gibi
  5. G

🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

Bende koltuk almayı düşünüyorum ofis mi alsam oyuncu koltuğunu bilmiyoeum 125 kiloyum ne önerirsiniz bütçe bu civarlarda
  6. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Bende çektim 1 tane hadi hayırlısı 2. Gamepedim securidrn sonra
  7. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Neden fifa pes gibi oyunlar için iyi değil obun için düşünüyorum 2. Kol
  8. G

Bende 1 gaöe pad var bunuda düşünüyorum alsammu almasammı emin de olamadım bu fiyat düşer mi yine yoksa çekeyimmi hemen
  9. G

❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

Doğrudur hocam pek deneyimin olmadığı için 1 kez alıvam bende ama kararsızım
  10. G

❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

Laptop için almayı düşünüyorum CS valo hikayeli oyunlar oynuyorum ne önerirsiniz
  11. G

Yardım Laptop ve Telefona Kola Döküldü

Laptop un rakam kısmına ve telefonumun her yerine kola döküldü hemen sildim bilgisayarı iyice masaya dökülünce laptop un altıda kolaydı kaldırdık hemen onunda sildik içini açtım sıkıntı görmeedim gmemiş sanırım ama klavyeden girmiş olabilir numpet tarafı telefonumun her yerine geldi sildim bi...
  12. G

The Forest Arkadaş Arıyorum

Bende oynamak isterim ama bilgim 0
  13. G

Yardım Cyclone 2 almaya karar verdim sonunda

Almadım ki securi mi ne vardı ya indirimde ondan aldım 1 adet
  14. G

🔥İndirim 💥 10.479 Tl - Ktc H27e6 27" 2k Qhd 320hz Monitör 💥

Bende aynı CS oynuyorum alsam mı ki bunu ne dersiniz
Geri