Hayatta hiçbir sey başaramayıp, bir şeyler başarmak için çabalamaya bile üşenen; başarısızlığının faturasını sürekli devlete veya sisteme kesen; 'Ben ne...
usta ben tf2 ticaretinden toplamda 12K bile olmayan parayı 2-3 senede kazandım bunun vergisini faiziyle istemek gibi bir vatansızlık yapmaz bunlar değil mi...
ben set halinde toplu,dükkan satıyor demedim,en ucuzları listelediğimde istanbulda biri bu fiyattan satıyordu diyorum
dediğim ilanın sahibi 1900 yapmış...
dediğin şey "hafs" olayı,o da okunuşunun kıraat yöntemiyle farklı şekilde okunması,hepsinin meali harfi harfi aynıdır,bir dildeki lehçe/şive/aksan gibi...
sözümü başka yere çekme,yahudilerin kitapları da hristiyanların kitapları gibi tahrif oldu,bugün "goyim" terimi adamların arasında boşuna yok,yani doğuştan...
de gene de israilde bir yahudi olup gereksiz kan dökülmesi kabullenmeyen insanlar var,katolik olup islamı araştırıp müslüman olanlar var,biraz nasip ve hür...
reis daha bugün aklıma bir fikir geldi raspberry pico h + LAN8720 ile ergonomik olmayışını kabul edersen bir tür kol saatini jumper kablo bağlanıtısıyla...