GermiyanWithPlan isimli üyenin son içerikleri

1. GermiyanWithPlan

Müzik dinlemek haram mıdır? sebebiyle açıklayın lütfen

Müzik Âletleri ile İlgili Özet:1) Bütün âlimlere göre El İctimâ'u 'Ale-l Lehv dediğimiz, insanları müzikli konserlere - müzik ortamlarına davet etmek, müzik için toplanmak vb. günahtır.Bunda ihtilâf yok.Tüm alimlerin ortak fetvası.2) Cumhur (çoğunluk) âlimlere göre müzik âletlerini çalmak ve...
  2. GermiyanWithPlan

Eski 2.el pc nekadar eder

olm delirtmeyin nesi eski bunun memlekette şunu bulamayanlar var ekran kartı 2.5 işlemci 1.5 anakart 2 ram 2 ssd tanesi 400 den 800 psu 500 kasa da 250 de 8e falan gider rahat
  3. GermiyanWithPlan

Evde Nasıl Kendimi Korumayı Ve Dövüşmeyi Öğrenirim?

hayır ciddiyim bana akrabamdan kalan kelebeğim var,mesela arkadaşla gidiyorum bir keko çevirse bana sallasa ben anakonda gibi daha büyüğünü sallarım işte,devlet bize silahı öcü gösteriyor sonra bir bölümde 491 kişinin vurulup öldürüldüğü diziye izin veriyor,anlamıyorum devlet tüm vatandaşlarını...
  4. GermiyanWithPlan

Aile Baskısı ve piskoloji

inanır mısın,bizim memlekete seni gibiler lazım bacım,evet malesef ananın bahsettiği durum çok oluyor,ama böyle akademik başarıya sahip olup da büyük şehirlerde dediğin olayın içine giren kızlar vardır evet özgür olacam falan deyip, benim de başıma geldi bu olay karneden aldığım en büyük ödül...
  5. GermiyanWithPlan

🔥Galatasaray 0 Fenerbahçe 2 🔥

tezek vs tezek:mavi edition
  6. GermiyanWithPlan

1.5 yılda sözel kaç puan yapılabilir?

24 de hiç çalışmadan yaptığım sıralamalar,söz 375 puan ediyor
  7. GermiyanWithPlan

WV Polo 2023 alınır mı alternatif varmı

abi cidden manuele bir trilyondan fazla bir parayı verirken iki kez düşünün
  8. GermiyanWithPlan

30 Euro gümrük sınırının kaldırılması ile ilgili Cimer başvuru metni

devlet baba m*murları+patili dostlarımızı beslemekle meşgul,bence artık araba alırken bi kendimize 2-3 tanede devlete alalım
  9. GermiyanWithPlan

Dişimde 3 gündür geçmeyen bir sızı var?

@Dentista ağam neredesin?
  10. GermiyanWithPlan

Intel piyasaya sağlam dönüyor 🔥

#AMDTekelleşsin
  11. GermiyanWithPlan

Yazılım Fikirleri ve Pazarlama Stratejileri

pazarlama konusunda şöyle düşün "ulan benim karşıma şöyle bir gelse hakketen ihtiyaç duyup kullanır mıydım?" diye sor,eğer cevap evetse pazarlamaya öyle koy,nasıl pazarlarsın sorusuna gelirsek,önüne gelen yerde paylaşacan,ürün için sosyal medya hesapları açaacan github'da paylaşacan vs. yani...
  12. GermiyanWithPlan

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

şu 10 liraya sağ salim alıcıya varsın koca forum gelsin beni s
  13. GermiyanWithPlan

Evde Nasıl Kendimi Korumayı Ve Dövüşmeyi Öğrenirim?

dostum dövüş sanatları yerine nefsi müdafaa amaçlı bir silah edinmek daha mantıklı
  14. GermiyanWithPlan

Al-Sat Yaparak Kâr Edebilir miyim? Yardım eder misiniz?

usta ben tf2 ticaretinden toplamda 12K bile olmayan parayı 2-3 senede kazandım bunun vergisini faiziyle istemek gibi bir vatansızlık yapmaz bunlar değil mi bi anda
  15. GermiyanWithPlan

Al-Sat Yaparak Kâr Edebilir miyim? Yardım eder misiniz?

ben set halinde toplu,dükkan satıyor demedim,en ucuzları listelediğimde istanbulda biri bu fiyattan satıyordu diyorum dediğim ilanın sahibi 1900 yapmış sonra
Geri