GermiyanWithPlan isimli üyenin son içerikleri

1. GermiyanWithPlan

Trabzon Avrasya Üniversitesinde Okuyan Var mı?

Oğlum sen bu konuyu açana kadar ben böyle bir üniversite olduğunu bilmiyordum :kekw:
  2. GermiyanWithPlan

Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı Geliştiriyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

Usta geç kaldın,twitterda ali kirazcı mı öyle bir adam vardı Qwen 27B yi fine tune edip mizan 27b diye bir model çıkarmıştı daha yeni tam da bu iş için,hatta ve hatta githubta paylaştı
  3. GermiyanWithPlan

Tr De 2. El Hic Bu Kadar Kötü Olmamıştı?

Usta şuan donuma kadar sıksan beni benden bile 4K çıkmaz az para değil, insanın günlük yevmiyesi 1000TL zaten
  4. GermiyanWithPlan

Hardware Simulator Prologue Çıktı! Geri Bildirimlerinizi Bekliyoruz

hocam dost acı söyler artık Friendslop/Simulator oyunu görmekten BIKTIM,yapmayın artık LÜTFEN [genel için söylüyorum]
  5. GermiyanWithPlan

Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

He lan onu bilmiyom bak, Ağustos 13 de belli oluyor daha tercih yapılacak da tercih sonucu belli olacak da okula kayıt olmaya gidecen de... Zor.
  6. GermiyanWithPlan

Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

önlisans okumuşsun daha yüksek seviye eğitime geçeceğin askerliğin daha da ertelenir bu sene dgs de yks de oldu artık seneye dgs de yks de yetişir
  7. GermiyanWithPlan

Kpss ile Dgs Arasındaki Fark Ne?

Şimdi ben senin durumunda olduğun için anlatayım Ben 2 yıllık pc prog okudum ve dgs ye girdim haftaya perşembeye sonuç bekliyorum mühendislik gelmeyeceği için işletme yazacağım DGS 2 yıllıktan 4 yıllığı geçiş sınavı KPSSde de memur olma sınavı işte?senin kast ettiğin...
  8. GermiyanWithPlan

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Bro senle nexon bu forumda en aklı selim adamlar olabilirsiniz
  9. GermiyanWithPlan

Ek Madde-1 Yatay Geçiş Başvurusunda Agno "0" Hatası

muhtemelen normalde YKS puanının yetmediği daha iyi bir yere yatay geçiş deniyor,o iş de yaş
  10. GermiyanWithPlan

Ek Madde-1 Yatay Geçiş Başvurusunda Agno "0" Hatası

en az 2-3 yarıdönem okuma şartı var ya,belki hazırlık sınıfı sayılmıyordur
  11. GermiyanWithPlan

Steam Arka Plan Nasıl İade Edilir

Hayır direk hiç iade edilmiyor
  12. GermiyanWithPlan

Ea 130k ile Atü Ybs Gelir mi ?

O halde en garanti 100-110k olur diyebilirim malesef
  13. GermiyanWithPlan

Ea 130k ile Atü Ybs Gelir mi ?

Ne kadar oynayacağını tahmin etmek için kontenjan azalmış mı artmış mı, önceki senelerde kaç koya koya ilerlemiş onu bakmak lazım
  14. GermiyanWithPlan

4 Yıllık Bilgisayar Mühendisliğimi (Kaliteli Üni) Yoksa 2 Yıllık mı

yani illa bilgisayar ile alakalı bir şeyle devam etmek istiyorsan belki EEM olabilir
Geri