Dostum mekanik yazdım ama fikirlerinize açığım yani, mediamarkt'te mekanik klavyeleri denedim yazarken hissiyatı güzel geldi
1749647112
Hocam indirim de klavye de güzel duruyor da yazısız zor olmaz mı yahu alışığım ama yeni klavyede elim tam oturmayabilir
Arkadaşlar selam, klavyeye fazla para vermek istemiyorum ama mekanik de istiyorum verebileceğim maksimum tutar 2000 TL ve geceleri ses çıkarmayacak bir klavye istiyorum.Sanırım kırmızı switch oluyor önerinizi bekliyorum.Biraz üstüne çıkabilirim duruma göre.
Neden ki hocam bir sorun var bu sistemle ilgili her siteyi aradım anca bu uygun geldi 39 bin iken alacaktım yine çıkmış
1735825192
Peki curved ekran olsa ne önerirsin
Merhaba arkadaşlar, gaming genden pc hocası 11 sistemine bir monitör önerisi istiyorum bütçem 10 k ve altı.Curved ekran düşünüyorum ama hepsine açığım.
Hocam intel'i neye göre dışladın merak ediyorum genelde video edit ve adobe programlarında tek işlem olayında stabil ve güzel performans veriyor ama teşekkür ederim bi bakayım önerinize.
Ram ve ssd sıkıntı gibi geldi şöyle ram'de gskill veya corsair idi sanırım onu tercih et ssd'de ise samsung yada kingston da kullanabilirsin ama okuma hızı yüksek olana geç bütçesi ne sistemin
Hocam ben ti olani gördüm dediğim fiyata uygunu vardı sonra kaldırdılar çok düşündüğüm için olmadı son bilgisayar toplayışım bu sonrakiler üstüne geliştirme olacak
Merhaba arkadaşlar, ben yazılımla ve adobe programları ile uğraşıyorum işimden dolayı bir de buna ek arada bir oyun da oynuyorum sizde Intel tabanlı bir sistem mi bakayım amd mi?
Ben de link alabilir miyim ben de sistem bakıyordum ürün olarak çok iyi ben İntel olanı düşünüyorum programlarda güzel ilerlesin diye amdde adobe programları iyi gider mi emin değilim
Dostum şöyle kasma hepsinde olur tek Apple ürünlerinde olmaz ne yazık ki çünkü işlemciye göre modelleniyor.Xiaomi de alsan Samsung da alsan birkac guncellemede hantallasacak al gitsin ama 4.5 g yerine paran varsa 5 g versiyonuna bak bir de 2.4 ghz olmasin wifi kartı onu demistim