Merhaba Hocam Bende Aynı Sorunu Yaşıyorum oyuna ilk girdiğimde bir rockstar hesabına bağlanmadı bende rockstar yüklü zaten gta 5 den dolayı diye o hesaba bağlandı zannediyordum indirdim şimdi yok bilmediğim bir hesap rockstara yazdım bakalım ama çok saçma yani bide oyunlardıman bakınca rockstar...
benim Aldığım cihazda batarya ölü diye aldım ama batarya fişini çıkar tak yaptım batarya kendine geldi güç kısmadan bataryayı kullanarak 6 saat götürüyor şuan sıfır bataryası büyük ihtimalle
Herkese Selam Arkadaşlar Elimde Dün Edinmiş Olduğum Hometech marka Windows tablet pc var cihaz 4 çekirdek 4 thread ve 2 gb ram özelliklerinde bir pc içine performance windows 10 pro yükledim ve bana e ticaret sitelerini takip etmek için gerekli bir cihaz bu işimi gördü açıkcası neyse konuya...
Selamün aleyküm elime zotac gt 9800 eco 1gb 256 bit bir ekran kartı bu ekran kartını bilgisayara taktığım zaman aygıt bir hata gönderdi ve durduruldu (Kod 43) yazıyor driver yüklenmiyor ve ekranda sadece siyah arka planda çıkan mavi çizgiker var