gestroex0 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Hp Omen 17-Db1012nt Nasıldır

arada bir indirime giriyor acelen yoksa indirim kovalayabilirsin
  2. G

Hp Omen 16 İ9 13900hx Rtx4070 1tb SSD 32gb Ram Alınır mı?

bu modeller de de az da olsa çıkıyor özellikle intel hx işlemcili olanlarda tavsiyem amd işlemcili bak
  3. G

Hp Omen 16 İ9 13900hx Rtx4070 1tb SSD 32gb Ram Alınır mı?

bu model de hall sensörü sorunu var alma ya 5000 serisi ekran kartlı modellere bak yada başka model 2. el laptoplara yönel
  4. G

Çözüldü✓ Samsung S26 Ultra Fiyatı Düşermi Daha?

güzel o zaman teşekkürler bilgiler için
  5. G

telefon düzeltmesi kusura bakma 2 ay içerisinde alabilcem fiyatlarda artış olurmu sence
  6. G

Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 bunu kullanıyor s26 ultra karıştırdın galiba 1789042508 peki fiyatları artma gibi bir durum olurmu 2 içerisinde anca alırım da
  7. G

13 15 k fazla verip en günceli alim diye düşünüyorum ama 1789042334 anladım teşekkürler
  8. G

fark ettim olmadı 512gb lik amazon dan alırım kalmazsa stock fark ettirdiğin için teşekkürler
  9. G

yanlışa baktın galiba stocklar var hepsin de...
  10. G

yeni iphone fiyatlarından sonra samsung a geçme kararı aldım s26 ultra almayı düşünüyorum şuanda amazon da 84k daha da düşermi bekliyimmi sizce?
  11. G

Lenovo Loq Laptop İyi mi?

kısmen sorun devam ediyor bazı kullanıcılardan şikayetler vardı ama sorun hx işlemcili anakartlardan geliyor hep o yüzden amd işlemcili alın garanti olsun
  12. G

Öneri iPhone 17 mi Samsung S26 Ultra mı

Apple telefondan başka bir Apple cihaz almayı düşünmüyorum da iki cihaz incelemelerine baktığımda ikisininde kendine göre güzel özellikleri var s26 ultradan ne kadar memnunsun mesela kamera şarj uygulama kullanımları seni memnun ediyormu
  13. G

Yanlış belirtmişim kusura bakma ekosistemden kastım ilk telefonumdan bu yana 10 yıldır apple telefon kullanıyorum peki 17 ile 17 pro arasındaki farka değermi
  14. G

Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama kararsızım bayadır iphone ekosistemindeyim bozmadan devam mı edim yoksa s26 ultra mı alsam kararsızım bilen veya deneyen birileri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
Geri