Merhabalar 2 gün önce connectgame üzerinden deluxe m800 pro satın aldım ürün dün akşam elime ulaştı bugün sabah denemek için açtım. Ürün 2.4 ghz ve kablolu olarak çalışmıyor gerekli driver kurulumlarını yapmış olmama rağmen ne 2.4 ghz dongle ne de kabloyu algılıyor. sadece bluetooth olarak...
Depolama çok önemliyse Redmi alma kaç gh hafızalı alırsan al "diğer dosylar, sistem dosyaları (sistemden ayrı olarak) gibi zımbırtılarla" hafızaları doluyor silemiyorsunda. Yetmezmiş gibi alakasız yerlerde uygulama değil telefon reklam gösteriyor.
Bu mesaj Redmi 11 Pro ile yazılmıştır.
Sistemimde
Ryzen 5 5600g
Rtx3050
2×8 ram
1 Sata SSD
1 SATA HDD
2X120 1X140 FAN bulunuyor 650 watt psu kullanıyordum ama elektirik kesintisi yüzünden kısa devre yaptı şuan 500lük psu alsam yeterli olur mu?
Benim üniversiteye girdiğim sene nete göre puan tahmini yapan uygulamalar vardı onlardan puan tahmini yapıp yök atlas üzerinden bölümlere bakabilirsin. Ama çok iyi yerler geleceğini sanmıyorum
Karar elbette sizin ben 3 hafta önce mezun oldum çok şükür iyi de kazanıyorum ancak bu benim okuduğum bölümle alakalı yine talep olan bir meslek üzerine okudum ben ancak okul süreci boyunca üniversiteye geldiğine pişman olan çok adamda tanıdım. Kötü bir okulda kötü bir bölüm tercih etmektense...
Yapmayın hocam hiç açılmamış olması gerek bir üniversitenin hiç açılmamış olması gereken bölümüne 2/4 yıl masraf yapmak yerine meslek öğrenin. Üniversite bitene kadar yapacağınız masrafın kat ve katını kazanırsınız. Herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil
Dostlar selamlar, bir süredir kullandığım Cooler Master V650 SFX psu'um bozuldu bilgisayara güç verip fanlar yandığı saniye gücü kesiyor. Başka psu üzerinde denediğimde bileşenlerde sorun yok yine aynı şekilde psu'yu başka bilgisayara kurduğumda orda da çalışmıyor. Cooler master distribütör'ü...