Getirici isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım deluxe m800pro bağlanmıyor

Merhabalar 2 gün önce connectgame üzerinden deluxe m800 pro satın aldım ürün dün akşam elime ulaştı bugün sabah denemek için açtım. Ürün 2.4 ghz ve kablolu olarak çalışmıyor gerekli driver kurulumlarını yapmış olmama rağmen ne 2.4 ghz dongle ne de kabloyu algılıyor. sadece bluetooth olarak...
  2. G

Laptobumu monitörüme bağlayacağım ama bazı kaygılarım var

G3 HDMI ile de 144 veriyor ancak yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi ghosting çok yüksek
  3. G

Sözel Bölümler Okunur mu?

Büyük ihtimalle üç haneli marketlerden birinde kasiyer olursun hocam
  4. G

Sözel Bölümler Okunur mu?

İlginiz varsa gastronomi okuyun, yoksa bölümün önünden bile geçmeyin
  5. G

Yardım Redmi Note 13 Pro alınır mı? (12/512)

Depolama çok önemliyse Redmi alma kaç gh hafızalı alırsan al "diğer dosylar, sistem dosyaları (sistemden ayrı olarak) gibi zımbırtılarla" hafızaları doluyor silemiyorsunda. Yetmezmiş gibi alakasız yerlerde uygulama değil telefon reklam gösteriyor. Bu mesaj Redmi 11 Pro ile yazılmıştır.
  6. G

1000-1500 lira arası kablosuz Mouse Önerisi

Yeni mouse alacağım bütçe 1- 1.5k arası öneri yapar mısınız?
  7. G

Öneri KAÇ WATT PSU ALMAM GEREK?

Teşekkürler
  8. G

Teşekkürler
  9. G

Bütçeden ziyade sfx olmalı hocam mini itx sistem kullanıyorum eski psum Cooler Master V650 sfx
  10. G

Sistemimde Ryzen 5 5600g Rtx3050 2×8 ram 1 Sata SSD 1 SATA HDD 2X120 1X140 FAN bulunuyor 650 watt psu kullanıyordum ama elektirik kesintisi yüzünden kısa devre yaptı şuan 500lük psu alsam yeterli olur mu?
  11. G

Düşük netlerle üniversite tercihleri yapılmalı mı sizce?

Benim üniversiteye girdiğim sene nete göre puan tahmini yapan uygulamalar vardı onlardan puan tahmini yapıp yök atlas üzerinden bölümlere bakabilirsin. Ama çok iyi yerler geleceğini sanmıyorum
  12. G

Karar elbette sizin ben 3 hafta önce mezun oldum çok şükür iyi de kazanıyorum ancak bu benim okuduğum bölümle alakalı yine talep olan bir meslek üzerine okudum ben ancak okul süreci boyunca üniversiteye geldiğine pişman olan çok adamda tanıdım. Kötü bir okulda kötü bir bölüm tercih etmektense...
  13. G

Yapmayın hocam hiç açılmamış olması gerek bir üniversitenin hiç açılmamış olması gereken bölümüne 2/4 yıl masraf yapmak yerine meslek öğrenin. Üniversite bitene kadar yapacağınız masrafın kat ve katını kazanırsınız. Herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil
  14. G

Yardım COOLER MASTER PSU TAMİRİ

Nasıl ulaşabilirim
  15. G

Yardım COOLER MASTER PSU TAMİRİ

Dostlar selamlar, bir süredir kullandığım Cooler Master V650 SFX psu'um bozuldu bilgisayara güç verip fanlar yandığı saniye gücü kesiyor. Başka psu üzerinde denediğimde bileşenlerde sorun yok yine aynı şekilde psu'yu başka bilgisayara kurduğumda orda da çalışmıyor. Cooler master distribütör'ü...
Geri