Getz isimli üyenin son içerikleri

1. G

Aula f815 nasıl 12800dpi

Aula F815 nasıl 12800 dpi
  2. G

60 FPS ve ustu kasıyormus gıbı

Peki montıor alsam 165 hz sorun oluşurmu gıdermı o sorun
  3. G

GTA 5 CS 2 rainbow six siege forza horizon left 4 Dead 2 1731017108 60 Hz evet fakat dediğin özellikler labtop oldugu için bende bulunmuyor vysnc kapalı oynarim zaten hep
  4. G

hayır msı afterburnerda 140 150 fps gosterıyor fakat hıssıyatı 30 40 fps gıbı
  5. G

Arkadaşlar laptobum hangı oyun olursa olsun 60 fps ın ustunu gectıgı zaman sankı kasıyormus gıbı hıssıyat var soyle dıyeyım sayısal olarak 140 fps hıssıyat 30 fps
  6. G

Uygun Fiyat Oyuncu Laptop Onerisi

Uygun Fiyatlı Oyuncu Laptobu Arıyorum Bütçe 12-20k arası
  7. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Peki teşekkür ediyorum ılgılendıgınız için lise son sınıf bılısım bölümü okuduğum ıcın masaüstü pc almam ımkansız onerdıgın bır laptop var mıdır?
  8. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Acaba laptop olduğu ıcın olabılırmı çünkü bılıyor sunuz pc ıle laptop arasında dağlar kadar fark var acaba benim laptopda bıryerden kısmaya mı çalışıyor?
  9. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Bunun bir çözümü yokmu nvıdıa denetım masasındaki fıltreleme modu x16 da 1730233865 Peki deneyecegım teşekkürler 1730233908 Reis grafik moduda kurulu
  10. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Normal ayarlar bana kotu geliyor 80 fps almak yerıne yüksek ayarda 60 fps almayı tercıh ediyorum
  11. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Denedım fakat degısen bırsey yok
  12. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Msaa açınca baya fps drop yıyorum FXAA açık bahsettıgınız advanced ayarını fullemem bıraz ımkansız çünkü 1gb vram a sahıbım
  13. G

Gta 5 de Pixel Problemi

Yüksek Ayarlar ve filtreleme modu x16 fakat gene yollar binalar Pixel Pixel gözükmekte çözümü bilen yardımcı olursa sevınırım
Geri