gevitter isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ps4 dönüştürücü önerisi

Hocam tabii ki denedim olmuyor oyun desteği yok fakat denemek isterim olmazsa sıkıntı olmaz
  2. G

Ps4 dönüştürücü önerisi

Hocam yorumlari çok iç açıcı değilde başka bildiğiniz varmı yoksa bu çok iyi mi? dersiniz birde klavye mouse için yapılabilecek ayarlamalar aldığımız dönüştürücüye göre değişiyorum yoksa oyunla ilgilimi
  3. G

İstanbul sınırsız konseptli restorantlar

Hocam evet uzakmis ama o yol çekilir gibi dediğiniz yer baya iyiymiş 1768506438 En mantıklısı gibi 1768506449 Kişi başı
  4. G

Doymak değilde hayvan gibi yeme hedefim var
  5. G

Ps4 dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar fps oyunu oynuyorum ps4 çoğunlukla pc sıkıldığımda giriyorum ve Bi oyuna bağımlı oldum fakat rakipler klavye mouse girdiği için sinir oluyorum araştırınca tek çare donustucu olduğunu anladım en iyi alabileceğim fiyatı abartı olmayacak bir dönüştürücü lazım ps4 fark etmez ama ps4 slim...
  6. G

Evet bir kaçkere heros pizzaya gittim ama gayet iyiydi fiyatına göre 250tl sınırsız pizza ve içecek, pizzalar çok kalın dı fakat tadı çok iyiydi 20-25 tane yiyorduk bunun dışında sınırsız yerler bulabilirsem çok iyi olur arkadaşlarla gidicez birde karşıma çıkıyordu sınırsız kanat sınırsız tatlı...
  7. G

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Birde tavsiye olarak eğer anlıyorsan günde 1 2 saatini vererek ayda 10k yada uzmanlaşırsam çok ve çok daha fazla net kâr elde edebilirsin oyun hesapları al sat yaparak veya dijital herhangi bir kategorik hesapları al sat yaparak
  8. G

Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim

Devamlı kazanç sağlaarmı ki? Mesela eline düzenli nakit geçmesi gibi
  9. G

Çözüldü✓ Iphone 13 telefonumda kamera sorunu

Adam diyor ki normalde telefonun kamera uygulamasını açınca sorunsuz çalışıyor fakat wp den fotoğraf çekmek isteyince veya görüntülü konuşma yaparken kamerası çalışmıyormuş
  10. G

İstanbul içi maltepede oturduğum için maltepeye yakın veya maltepe içi olabilir heros pizza dışında böyle ayı gibi yiyebileceğimiz yerler varmı? Yiyecek fark etmez her türlüsü okey ama kişi başı 600 geçmesin
  11. G

Öneri Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

ne aldın acaba hocam
  12. G

Yardım KABLOSUZ KULAK İÇİ OYUNCU KULAKLIĞI

kablosuz, kaliteli ve ucuz olması yeterli bilgisayar için kulaklığım var fakat geçen ay airpods bozuldu ve bu aralar telefondan daha çok vakit geçiriyorum hem oyun hemde müzik-günlük kullanım için buna uygun kulak içi oyuncu kulaklığı varmı acaba ucuz ve kaliteli olması çok önemli telefon...
  13. G

Vodafone bedava coffy ve algida kodu veriyor

Reisim o anlamda söyledim vodofone tahmini 8 9 aydır bu kampanyayı sürdürüyor
  14. G

Vodafone bedava coffy ve algida kodu veriyor

Yok kral cofy neredeyse 1 yıldır var
  15. G

PS4 klavye mouse bağlıyorum fakat çalışmıyor

Yinede değişen bir şey yok teker teker takıp giriş yapıyorum
Geri