gevitter1 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım USB Dönüştürücü önerisi

Bunun gibi PS4 için olanı varmı yine klavye mouse desteksiz oyunları oynamak için
  2. G

Online herhangi bir oyun açtığımda bağlantı gidiyor

Pc den internet ayalarını sıfırlamadıysan CMd aç netsh int ip reset netsh winsock reset ipconfig /flushdns Bunları yaz sonra pc kapat 1dk kadar bekle sonra tekrar aç belki düzelir Yada modem bunu saldırı olarak algılıyorsa Modem arayüzünde şunları bul: SPI Firewall DoS Protection Flood...
  3. G

Öneri Ht15 anc vs Ht10 anc vs t13 anc vs redmi buds 6

Redminin şeklide garip dostum haberin olsun
  4. G

Öneri Ht15 anc vs Ht10 anc vs t13 anc vs redmi buds 6

Kral ht10 cumartesi sipariş verdim, ben çünkü silikonlu olması hijyenik açıdan çok kirleniyor, en azından benim için öyle ve silikonsuz olmasına rağmen gürültü engelleme vb birsürü özelliği var Multi bağlantı gibi qcy uygulamasından istediğini ayarlıyorsun eğer oyun oynarken ms düşük olsun...
  5. G

Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

Silikonsuz diye aldım bende zaten 3 saat önce siparişi verdim,,, silikonlu kullanınca hem kir tutuyor bir şekilde birde daha önce plastik kullanınca 4 ay aralıksız kulakta ister istemez enfeksiyon kapar gibi oldu içi şişti
  6. G

Siyahı olsa daha iyi olurdu
  7. G

1k tl herhangibi bir eşya

😑 Kral okulda kaynaşma amaçlı bir etkinlik
  8. G

O zaman bu linkten alıyorum reis
  9. G

Hocam araştırdım evet haklısınız şöyle söyleyeyim,, qcy alacağım en fp kulaklık anladığım kadarıyla birde oyun ve müzik için alıcaktım birde anc li baktım HT07 en iyisi çıkıyor sizce alınır mı? veya başka model önerir misiniz? dediklerim için
  10. G

https://app.hb.biz/YO69zk9Modom şunu gördüm kod girince 150tl indirimde geliyor,,,,, kral bilgin varsa bumu alınır yoksa qcy mi
  11. G

1k bütçem var bu alınır mı? yoksa daha iyisi varmı
  12. G

1k tl herhangibi bir eşya

Arkadaşlar 1k üst limitli çekiliş oldu ne aldırabilirim, ihtiyacım olan bir şey yok bildiğimce birde şuan kulaklığın bozuldu fakat adam akıllı qcy dışında kulaklık bilmiyorum varsa öncelikli olarak kulak içi(iyi marka/indirimli) kulak dışı(jbl varsa indirimde sadece JBL alırım) önerirseniz...
  13. G

Kilo Alma ve Spor Tavsiyeleri

1kg kas=1kg yağ Kas yapmak kilo almaktan daha zordur Şuan en iyi yapabileceğin şey önüne geleni yiyip ekstra kalori bazlı yiyecek tüketmek bunla beraber evde spor yaparsan vücudun baya bir toparlanır zaten Mart gelincede zorlanmadan Spor yaparsın 1765632519 Yada kiloyu aşırı zor alıyorum...
  14. G

Baggy pantolon ve eşofman için t-shirt önerisi

Merhabalar baggy eşofman ve pantolon için üstüne yakışan oversize t shirt varmı bildiğiniz bel kısmı özellikle bol olsun kolları abartı olmasın yine biceps versin azda olsa ama olmasada olur
Geri