• G
      gezdolastv, 100 120K Motor Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam nakitim yok pek, taksit imkanı olduğu için buradan almak istiyorum. Sizce taksit olanakları nasıl ? Yada bildiğiniz başka site var mı böyle taksit...
    • G
      https://www.ekuralkan.com/dominar-d-250 hocam 60 ay vadeli taksit yapıyorlar. Böyle bir şey alınır mı sizce ?
    • G
      Yok hocam. İstanbulda yaşıyorum. Hafta içi işe gidip gelmek için haftasonuda arada kamp gitmek için kullanacağım. Kampa dediğimde işte sapanca, tekirdağ...
    • G
      gezdolastv, Motosiklet kategorisinde 100 120K Motor Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, Bu bütçede bir motor almayı düşünüyorum. Kredi kartı ile motor alınır mı sizce ?Alınırsa tavsiye ettiğniiz yer var mı ? Yada kredi mi daha...
    • G
      Merhaba, yakın zamanda yurt dışından telefon alacağım, genel olarak günlük kullanıp arada gezerken fotoğraf çekeceğim ve Wild Rift, PUBG gibi oyunlar...
    • G
      gezdolastv, 100 bin TL motor önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güzel motorda. Bu fiyata yüksek km hepsi. 35000 + alsam sorun yaşar mıyım
    • G
      gezdolastv, 100 bin TL motor önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam peki vitesli öneriyor musunuz ? Pcx, xmax gibi scootlerın uzun yolda sıkıntı çıkacağını duydum. Yani konfor konusunda
    • G
      gezdolastv, Motosiklet kategorisinde 100 bin TL motor önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar başlıkta da belirtiğimi gibi en fazla 100k bütçem var. Bu fiyata bir motor arıyorum. Racing hariç her model olur. Genel olarak haftanın 5 günü...
    • G
      gezdolastv, Xiamoi Redmi Note 10 pro Dosya alma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkür ederim fakat ekran kırık olduğu için simsiyah. Yani fareyi göremiyorum
    • G
      gezdolastv, Xiamoi Redmi Note 10 pro Dosya alma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Usb ayıklama açık değil. Eğer yapmazsam mecbur ekran değişicem o da 3000tl civarı
    • G
      gezdolastv, (Telefon) Teknik Sorunlar kategorisinde Xiamoi Redmi Note 10 pro Dosya alma başlıklı bir konu açtı.
      Elimde Xiamoi Redmi Note 10 pro var. Düşme sonucu ekranı tamamen kırıldı. Fakat donanımsal başka bir sorunu yok. İçindeki dosayaları(Fotoğraflar ve...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,720
Üyeler
171,433
Son üye