Gggs isimli üyenin son içerikleri

1. G

İem Kulaklık Önerisi

Klasse feel nasıldır?
  2. G

İem Kulaklık Önerisi

Bu iem kulaklıklara meraklandım bende almak istiyorum :) Bütçe 1k Hem telefonda müzik dinlerken hem de belki pc de oyun oynarken kullanmak için. Jack girişlidense type c daha mantıklı diye düşündüm ileride anakart değişeceğim zaten şimdilik pc de dönüştürücü ile kullanırım sorun olmaz. Hangi...
  3. G

🔥İndirim Hot Wheels Honda Civic Lego 1139tl!

Hepimizin ilk alışverişi değil ya hocam :) O kod zaten yıllardır var
  4. G

1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

Steam trade in kazancı var mı ki nereden farmlıyorsun
  5. G

Pinleri Yamulmuş MSI X870e Tomahawk Anakartta Soket Değişimi Yaptırılmalı mı?

Garanti sırf bakmak için para alamaz ki konuşun garanti kapsamında yapmak istiyorum deyin Kullanıcı hatası deyip fiyat çıkarırlar
  6. G

❌İndirim Bitti! Meysu 200 Ml Kayısı Nektarı 9.86 TL

Bu amazon bu aralar iyice market fiyatına yaklaştı çok iyi :) 12 tane aldım umarım kutu şeklinde yollarlar
  7. G

🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

Konuyu açtığım tarih 2 Eylül 3 Eylül öğleye doğru gelecek dedim. Akşam da bitti Konuyu takip eden birisi Öğlenden akşama kadar olan aralıkta aldı bile. Amacım kapak satmak olsa peşin peşin söylerdim bu kadar basit.
  8. G

Sen de çok bildiğini sanıp hiçbir şey bilemeyenlerdensin tebrik ederim. Yıllardır bu sektördeyiz :) Kendim de satış yapıyorum Kampanyaya çok katılım var bu sebeple çabuk bitiyor ama bilen herkes alıyor senin gibi bilgisiz değil herkes :) Bugün saat 10.12 gibi stoklar geldi. Hala da stoklar var...
  9. G

Money için sınır yok daha daha da 3 aylık 30 günlük 5 kod girme sınırı var :) Ama tabii bizim gibiler her ay hesap sil yükle yapıyor :) 1788446899 Web üzerinden deneyin
  10. G

Taktik yok bam bam :)
  11. G

750 vurdum :)
  12. G

STOKLAR GELDİİİİ
  13. G

2.5lt kola kapaklarında var 1788421175 90tlye 450tl sonraki aya kadar günlük 5 5 biriktir gayet değer
  14. G

200 300 TL'ye nereden nasıl alıyorsunuz :) 90tl sadece
  15. G

Stok bitmedi aylık yenileniyor 3 eylülde yenilenecek geeldr öğlen gibi stok geliyor 1788410173 Money tl olarak geçiyor bakiye istanbulkart a banka kartı seçip money sanal kart bilgilerinizi girerek önce istanbulkarta oradan da ibana atabilirsiniz veya istediğiniz gibi money sanal kart ile...
Geri