ggkkyy isimli üyenin son içerikleri

1. G

70-80 Bin TL Toplama Sistem Önerisi

Bu gece incehesap'ta gaming gecesi var. 5070'li kasa düşürebilirsiniz bu fiyata.
  2. G

Yardım Değiş Tokuş / Takas ile Telefon Almak

Ben elden MediaMarkt'dan yapmıştım. Max 5 dk sürüyor.
  3. G

Yardım Değiş Tokuş / Takas ile Telefon Almak

Değiş dokuşu 2 kez kullandım. 2 dakika da alıyorlar. Ne kutu istiyorlar ne fatura. Direkt alıyorlar. 2. el pazarında uğraşmaya değmez.
  4. G

Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Çağrıyı açmıyorlar şarjı bitirdi kimse bağlanmadı.
  5. G

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Evet her yeri düzgün hocam. Böyle bir açıklıkta içeri toz girer sıkıntı yaratır.
  6. G

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Aynı modele sahibim. Bende böyle bir durum yok. Sanırım yerine oturmamış. İade edin bence.
  7. G

Iphone İos 27 Güncelleme Sorunu

Bana saat 20:04 gibi IOS 27 güncellemesi geldi. 10 dk da indirmiştim. Wifi hücresele geçip tekrardan IOS 27 gelip gelmediğini kontrol et.
  8. G

Yardım Amazon Tercihli 15k Max Bütçe 2k Monitör Önerisi.

Bu monitörü kullanıyorum. Memnunum. Pivot özelliği çok iyi bu fiyata ben zamanında bulamamıştım. Renk dengesini çok beğendim. Sadece kutunun içinden çıkan DP portu biraz kalitesiz. 1-2 yıl kullanımda değişim ister. LG'nin ürünlerinde daha sıkıntı yaşamadım.
  9. G

Oyunlarda Drop Yiyorum ve FPS Tatmin Etmio Yardımcı Olurmusunuz ?

Arkadaşın dediği gibi. LOL'de full ayarlarda oynadığım halde ekran kartı kullanımı %10'u geçmiyor bu da fps dropla bana geri dönüyor.
  10. G

🔥İndirim Huaweı Watch Gt 7 Satışa Çıktı - 16999 TL

Bende fit 4 modeli vardı spor için güzel ölçüm yapıyordu. Ama 3 günde 1 tellefona bağlıyordum. Bildirimlere telefondan bakıyordum. Sonra Apple Watch alınca Huawei tarafında ne oldu bilmiyorum.
  11. G

Yardım Amazon Tercihli 15k Max Bütçe 2k Monitör Önerisi.

Bu fiyata bile hala iyi monitör. Arkadaşımda Asus var ama o da ghoshting için yapılmış bir monitör diye dalga geçiyordu. Ben bu LG'nin 200hz kullanıyorum memnunum.
  12. G

🔥İndirim Huaweı Watch Gt 7 Satışa Çıktı - 16999 TL

Önceden ios için Apple watch alternatifiydi şimdi apple watch ile yarışmaya başladı
  13. G

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Değiş Tokuş kampanyası çok iyi oluyor. 13'den 15 promaxe geçmiştim. Direkt ikinci el fiyatına alıyorlar
  14. G

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

iphone 15 pro max'den geçilir mi pili 83
Geri