Steamden almiş oldugum fifa 23 oyunu sayesinde ea fc hesabimda var
Yeni ps5 aldim ve aklima geldi ea hesabimda fifa var bu ea hesabini steamden bagimsiz bir şekilde ps 5 e kurabilirmiyim ?
Arkadaslar merhaba amd uygulamasindan ozel cozunurluk atadim bir tane sonra ekran boyle oldu atadiğim cozunurlukte yanliş oldu zaten 1920x1080 yaptim nasil cozeriz bu durumu asus monitor
Sakın almayin beyler numara yurt dişi iş yeri adresi trump tower yazmişlar ama boyle bir yer yok trump towerda lutfen inanipta almayin dusunsene 35 k lik sisten çekiyorsun hiçbirşey gelmiyor salatalik bile destek tel no yurt disi iş adresi trump tower yalan
1702498333
Simdi sitenin insta...
Aga ben hilesiz seçkinde bile parami fazlaaa fazlaaa amorti ettiysem ve hatta artik kasa açmaya bile başladiysam bu elamani dusunemiyorum
1688979333
Bunu benim kuzenimde yapiyor kart kasmak için 60 kurusa oyun alip b*ta birakiyor kart kasiyor
Valla bilgisayarci ne ile kurdu bilmiyorum ama uninstall kmspico yazdim yok denetimden baktim yok abi çok ilginç ya benimde ilk suphelendigin olay cs de 2 gun once başlayan 100 200 arasi fps almam idi sonra virusmu var mining mi var diye bi defendere bakim dedim 22 haziran günü yani...
Hocam ben windowsu bilgisayarciya kacak kurdutturdum yani virus vardir benimkinde illa ama sizinki ilginc yarin format aticam cs indiricem hemen sistem ilk geldiginde 220 400 arasi aliyordum 1 gun icerisinde 100 200 arasina düşütü hatta bende konu actim bunla ilgili bugun sabah herkes temiz...
atıcam evet bilgisayarın içi boş zaten neyse saglık olsun bilgisayarda mining tarzı şeyler yoktur degilmi hocam process explorer uygulamasından dosyaları anlık bir şekilde virus totale gonderebiliyorum ve hiç bir şey çıkmadı
selam şimdi malwarebytesden taradım esetten taradım kasperskyden taradım ama bir tek malwarebytes sorun buldu 10 adet şey buldu hepsine karantınaya alınsın dedim
kral ben bu kms olayını bilmiyordum sanıyorumki adam gibi bana win kuracak ben parasını vericem o yoluna ben yoluma anladınmı beni bilgim yoktu boyle şeylerden
1688732612
ya kral tekrardan sana donuyorum uygulama ile tarattım 10 adet bir şey buldu karantinaya aldıttırdım uygulamanın kendisine...