#ggosmanpaşa# isimli üyenin son içerikleri

1. #ggosmanpaşa#

Am4 İşlemci Önerisi Lazım

Bütçe? İkinci el mi alacaksınız?
  2. #ggosmanpaşa#

Apple Telefonlara Saçma Fiyat Zamı

Accık daha koyup Yd Xiaomi 15t alsana (veya benzer yd telefon)
  3. #ggosmanpaşa#

Apple Telefonlara Saçma Fiyat Zamı

https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-15-128-gb-akilli-telefon-yesil.html iPhone 15 teşhir satılıyor bu arada almak isteyen varsa diye yazıyorum
  4. #ggosmanpaşa#

RTX 2070 Super Ventus Alınır mı Doslar Sizce ?

Accık daha üstüne koy ikinci el arc b580 al
  5. #ggosmanpaşa#

Hp Omen 16 İ9 13900hx Rtx4070 1tb SSD 32gb Ram Alınır mı?

@Teykage hocam bi bakıver bu Hall sensör vs sen daha iyi bilirsin bu sorunları
  6. #ggosmanpaşa#

Üni İçin Bu Laptop Alınır mı?

Pil ömrü benim için önemli ve olmuşken iyisi olsun istiyorum
  7. #ggosmanpaşa#

Gta 6 Türkçe İçin Hazırlanan Ortak Topluluk Videosu Yayınlandı

Yav hocam fitgirl'den Cod indirdim TR yamayı kurdum uygulama türkçe açılmadı Kendiliğinden TR altyazı olsa türkçe oynayabilecektim Gta'da da aynı şekilde baştan türkçe altyazılı gelsin bizi böyle uğraştırmasın
  8. #ggosmanpaşa#

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Bu sistem uygulanmaya 1-2 gün kala zaten custum rom kuracağım yoksa telefonum ios'den bile daha kısıtlı bir yazılıma sahip olacak
  9. #ggosmanpaşa#

Rezalet değil ya korsan programlar Android'de var ondan zaten ben Android telefon almayı seçtim Gerçi o da kalkacakmış hayırlısı inşallah https://www.donanimhaber.com/android-de-harici-apk-donemi-degisiyor-iste-yeni-sartlar--196866 F-droid gibi mağazalardan apk indirme devri sona eriyor maalesef
  10. #ggosmanpaşa#

Apple'nin iyi yanı kalmadı (fiyatına göre) şu anda insanlar sırf prestij diye alıyor Samsung da öyle maalesef🙁 S23 serisine kadar Samsung iyi desem de son zamanlara doğru bozdu bence Xiaomi'yi de Poco F9 serisi gelene kadar savunuyordum o da aşırı zam yaptı Piyasadaki köklü markaların hepsi...
  11. #ggosmanpaşa#

100 bin yapmışlar ya düz 17'yi o kadar da verilmez apple bazen aşırı zam yapıyor
  12. #ggosmanpaşa#

Düz iPhone 18 kaç olur acaba🤔
  13. #ggosmanpaşa#

Samsung S25 Vs S26fe Hangisi Alınır

tabii ki S25
Geri