https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-project-zero-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html
Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum şuan gördüğüm en düşük fiyat bu normalde 9000-9500 seviyesinde. Evet bu fiyata daha iyi seçenekler var ama ben minimal ve temiz gözüktüğü için ve...
hocam valla daha yeni satın aldım açıkçası ses beni pek etkilemiyor çevreyi rahatsız etmeyecekse kulaklıkla oyun film video izlediğimden sesin rahatsız edeceğini düşünmüyorum bu fiyata beyaz modüler ve 850w için düşünmeden alınır bence
7800x3d yi bende çok duydum 1 ay sonra taşınmış olucam belki bütçemi biraz daha arttırabilirim ama sonrası için anakarta yatırım yapmak daha mantıklı geldi bana
1758526537
bir kaç arkadaşta önermişti ama daha almama 1 ay olduğu için muhtemelen iyi bir anakartı uygun fiyatlı bulabilirsem...
Merhabalar şans eseri uygun fiyata bir 5070 buldum 2.elden. Zaten var olan sistemimi yenilemeyi düşünüyordum fakat taşınma durumum söz konusu olduğu için acele etmemiştim. Şimdi eski kasayı satıp yerine 5070 ile bir sistem toplamak istiyorum elimde kart var o yüzden bütçem 20-23k arası...