Genel olarak Pek iyi olmuyorlar Knk Ben vatana laf atmadım Zaten Anlayarak okusanız anlicaksiniz Olm zaten sen Pcnin Telefonun tabletin özelliklerine bakmadan bir şey alıyorsan haklıyım Yazmakta
Dostlar benim sorunum şu Yani sorun degilde bilen varsa Dermi
Telefondan Bir senaryo yapıp Bunu Dışarı aktarıp Çeşitli sitelerde yayınlamak Fakat bunu yapmak mümkün değil veya ben bilmiyorum Anlamaya olursa detaylı açıklarım
Öncelikle Telefondan Anonim Olmak çok zor benimde pek fazla bilgim yok ama bildiklerimi Demek istiyorum Başka Bilen varsa Konuda Kendini belli ederse sevinirim
Öncelikle Bedavalara çok güven Olmaz fakat vpn kullanmak Önde gelen ilk tercihlerdendir Log tutmadığı öne sürülen ve en güvenilir...
Kral bence Parayı öde al sisletirim falan dediyse Korkma Büyük ihtimalle Okadar Heryerde kolu olan birisi değil ama o Bölgeds yakalarlarsa Azına.d Başka fikir gelmiyor aklıma dava aç Avukat ile konuş bir şey yap git döv.d
FPS değer Gözükme Yok bende ae Telefon okadar çöp knk Dedim başta yalan dersende Telefon ismini verebilirim
1725653567
bir şey yapıyorum Olursa Minecraft üzerinden göstereceğim
Sondaki mesajın için teşekürler evet haklısın Önbelleği temizlemek Tekrar Paradoksa giriyor aynı şekilde oluyor bunu bende bir kaç Ay önce fark ettim Fakat En baştan İyi başlayıp sona doğru kötülesir diye düşündüğüm için Yazdım Depoloma olarakda BenimVe bazı arkadaşlarimin tecrübesi Yer açınca...
Kral Pek oyun istediğini sanmıyorum ama amiral Gemisi Telefonları Cidden iyi telefonlar Bir aralar kullandım ve kullananlar gördüm Fiyat 19-30k arası bir şey galiba 20k civarı işte ama çok anlamam bu islerden
Var knk en sonda ne dedim ben güzel telefon lazım dedim ne kadar yer açabilir boş uygulamaları kaldırırsa performansı okadar iyileşir Ama Max 20fps dedim zaten Adam akıllı okuyun şu Konuları
1725640927
Bide arka plan uygulamalarını kapatın
Evet benimde yaşadığım Ve Bazı kişilerin yaşadığı FPS Eksikliği cidden kötü bir şey Bende sevmem size Burda Fpsinizi azda olsa artıracak Öneriler vereceğim
İlk olarak Grafikleri Düşürmek Klasiktir Grafikleri Görünümleri Oyunda bulunan bütün Görünüm ayarlarını Düşünmeniz Fpsinizi Yükseltir...
Siparişi sorgula Tahminim 1 Hafta ama Hazır Bilgisayarlar Çok iyi olmuyor Trendypl çok kötü mesela vatanı bilemem ama 120fps bekleme veya Max 120fps alırsın Ortalama- düşük Grafikde