Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. İkinci ekran çok lazım oluyor. Bunun için pivot özellikli monitör almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık. Maks 10k bandında 24 inc monitör arıyorum. Aynı zamanda fps oyunları da oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
so
İlk yaşadığımda denedim onu. çözüm olmadı. Sorunu bayadırlı yaşıyorum. Vizelerim var diye uğraşamadım.
1607266279
Yok hayır format atmadım. Driverlarım da güncel.
Bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Şu an kullanmakta olduğum cihazı oyun oynama amaçlı almıştım ama cihaz ağır ve şarj konusunda istediğim performansı vermiyor. Elimdeki cihazı iş odaklı bir bilgisayarla değiştirmeyi düşünüyorum. Cihazdan beklentim şarjının 7-8 i rahatlıkla...
Ben lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum. Bu sene bilgisayar mühendisliği kazandım onun için aldım. Gayet memnunum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Bende aynı sorunu yaşadım birkaç gün önce. Bir uygulamayla hallettim ben. Bi bakıyım linki bulursam atayım.
1607436791
Setup ını buldum. Buraya yüklenir mi bilmiyorum.
1607436864
https://www.tamindir.com/windows/minitool-partition-wizard-home-edition/
1607436899
Bunu kur. Bende işe yaradı.
Ethernet kablosu kullanarak internet kullanıyorum ama bilgisayarı alıp başka bi yere götüremiyorum. Wi fi ye bağlanıyor ama internet yok görünüyor. Evdeki telefonlarda felan sıkıntı yok wi fi ye bağlanıp kullanabiliyoruz ama bilgisayarda kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim