merhabalar ddr5 asus prıme b650 m k anakart uzerınde kıngston fury beast rgb ramlerım var ıkı tane. Normalde kasa, ekran kartı ve ramlerın rgb sı senkronıze calısıyor ama bazen hatta pc yı acarken yuzde 50 ıhtımalle ramin birinin rgbsi kafasına gore yanıyor ve armory create den de...
baska prize takıp denedım suanda bır sorun yasamadım bır 10dk ama gemini ile tartıstım bu konuyu bıraz , modemın yaydıgı guclu sınyal de pc dekı parçaların ıletısımını zorlastırabılır dedı. Garip bir olay ilk defa basıma geldı.
1775608239
modemı bu arada dırek kasanın ustune koymustum modemın...
Herkese merhaba kendı topladıgım bi sistemim var en son parça yukseltmesi yapmıştım üzerinden 1 ay gectı kendısıyle uzun sure gecırdım tlou rdr cs cyberpunk oynarken herhangı bır sorun yasamamıstım bugun eve 5g superbox modem aldık bende tam bılgısayarın kasasının üstüne koydum hız olarak 700...
r5 7500f için hava soğutucu lazım uygun fıyatlı suanda stok kullanıyorum 50 watt ustunu çekmiyor birde oyunlarda 30 watt falan cekıyor sogutucudan dolayı mı acaba normalde ne kadar cekmesı gerekır