ghosttrucker41 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Sistem Topladım Önerilerinizi Bekliyorum.

GM Game Master Game Master F7-Pro Argb Ön Panel 7 Argb Fan Kumandalı Argb Kontrolcü Atx Gaming Bilgisayar Kasası 750W Kasa aldım birde uyumlu olurmu bu parçalarla . Asus Prıme B650M-R -Ryzen 5 7500F-Lexar Thor Oc 32GB (2X16GB) 6000MHZ CL38-Crucial E100 1tb Pcıe Gen4 2280 Nvme M.2 SSD (5000-4500...
  2. G

Ekran kartım sapphire 7800 xt var su anki sistemimde kullanıyorum. Sadece Drop ve işlemci çok ısınıyor o yüzden güncellemek istiyorum. Şu anki sistem B450 M DRAGON - AMD Ryzen 7 5700X İşlemcim var
  3. G

Teşekkür Ederim yorumunuz için. Soğutma kısmı nasıl olabilir sizce ?
  4. G

Genel Olarak Oyun Amaçlı 2k Sistem üzerine düşünüyorum parça olarak yeterli olurmu sizce Thermalright Phantom Spirit yerine sıvı soğutmalı iyi olmaz mı ? 1743925100 teşekkkür ederim bilgi için :)
  5. G

Yorumunuz İçin Teşekkürler . Ram slotuna denk gelmez mi peki bu soğutucu Anakart üzerinden =?
  6. G

İyi Forumlar Öncelikle. Sistem Toplama Kararı Aldım Fakat Bütçem Bu Kadar Ekran Kartı Hariç Önerisi Olan Varmıdır. Önceliğim Darboğaz Ve Isınma Problemleri Olmamasını İstiyorum. Teşekkürler Şimdiden Herkese.
  7. G

Çözüldü✓ Sistem Topladım Sizce Nasıl ?

İyi Forumlar Öncelikle. Sistem Toplama Kararı Aldım Fakat Bütçem Bu Kadar Ekran Kartı Hariç Önerisi Olan Varmıdır. Önceliğim Darboğaz Ve Isınma Problemleri Olmamasını İstiyorum. Teşekkürler Şimdiden Herkese. 1743874704
  8. G

AMD Ryzen 7 5700X Soğutucu Önerisi

Bilgi. Verecek kimse yokmu
  9. G

AMD Ryzen 7 5700X Soğutucu Önerisi

Merhaba. B450M Dragon Anakartıma Bios Güncellemesi Yapıp AMD Ryzen 7 5700X İşlemci Taktım. Fakat İşlemci Oyun İçinde 85 Dereceleri Buluyor. Bu Hafta Ekran Kartınıda rx 7800 xt İle Değiştireceğim. Hangi Tip Fan Önerirsiniz ? İŞLEMCİ : AMD Ryzen 7 5700X KASA : Sharkoon TG4 ANAKART : B450M Dragon
Geri