Gigachadprime isimli üyenin son içerikleri

1. Gigachadprime

Thunderobot G30s Te Edition White Troy Kart ile 1575 TL

Alıcak varsa uyarayım ben pişman oldum 1 kere değişim ondan sonra iade aldım Yaşadığım sorunlar: Hiç bir şekilde anlatıcısı yok kitapçığı çok karmaşık 3 günden sonra titreşim komple gitti sadece acilirken yapiyordu Üstündeki b a gibi tuşlar gitti Ortadaki menü tuşları çalışmıyordu Kendi kendine...
  2. Gigachadprime

❌İndirim Bitti! Powercolor Reaper 9060xt 8gb Bulk Ekran Kartı 12.739 TL 6-9 Taksit

İçiniz yine rahat olsun diye fotoğrafta atayım 1781252265 Tükendi
  3. Gigachadprime

❌İndirim Bitti! Powercolor Reaper 9060xt 8gb Bulk Ekran Kartı 12.739 TL 6-9 Taksit

Ekledim ben ödeme sayfasına kadar gidiyor hatta
  4. Gigachadprime

Çözüldü✓ Asus Prime B650m-R Usb Port Kırıldı Garanti Değiştirmi?

2 yaşındaki kardeş gazabına urayan iki usb portum şehit oldu biri kırılmış diğeri yamulmuş bunu asusa göndersem ücreti ile düzeltirlermi?
  5. Gigachadprime

Ryzen 5 5600 Kule Tipi Öneri

rica ederim hayırlı olsun şimdiden sonradan sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  6. Gigachadprime

öyle düşünmüstüm bendede aynısının soru cevaplarına baktım sadece intel olduğunu belirtiyorlar 1780929323...
  7. Gigachadprime

https://www.gaming.gen.tr/urun/817084/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-black-tl-c12cw-s-4-x-6mm-isi-borulu-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Üstte arkadaş aynısını atmış yine tekrar edim içindeki macun gayet iyi soğutma performansıda gayette işlemciniz için...
  8. Gigachadprime

Kasanın kalınığı kaç santim acaba benim kasanın 20 cm sığıyor ama uyarayım kontrol edilebilir rgb yok ve vidalı değil takması zor oluyor başka öneride bulunabilirim isterseniz
  9. Gigachadprime

Bende var ben takmakta çok zorlanmıştım aldığımda kasayı sallandırıyordu mümkünse vidalı alsın
  10. Gigachadprime

Bilgisayarı Komple mi Değiştireyim

Ram nerde hocam
  11. Gigachadprime

❌İndirim Bitti! Lenovo Bluetooth Hoparlör Kablosuz Speaker Ts40 Pro Renkli 425 Tl

Kuponda vardı 275 e kapattık tamda lazımdı teşekkürler
  12. Gigachadprime

Sağ Tık Yapınca Amd Software Görünmüyor?

yeni sürüm ile alakalı değil kendi kendine bozuldu ben 10 tane extra pro sürümleri tek tek denedim sil yükle bi kaç kere format attım öyle geçtide tamamen deneme yanılmaydı
  13. Gigachadprime

Sağ Tık Yapınca Amd Software Görünmüyor?

Bi ara bendede olmuştu eski sürümleri dene ben öyle düzeltmiştim yeni sürüm yükleyince tekrar bozuluyordu
Geri