Gigachadprime isimli üyenin son içerikleri

1. Gigachadprime

10.000 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Şimdi gördüm bir çoğu kargo iptalinden ama bilemedim sıkıntı olabilir
  2. Gigachadprime

10.000 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Hocam şuna bakabilirsiniz fiyatı iyi geldi https://shbd.io/s/hq5N7Dps
  3. Gigachadprime

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Eğer sığmassa başka öneriniz varmı acaba eve gidince bakacağım
  4. Gigachadprime

Arctic Liquid Freezer Lll Pro 360mm Vs Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm

Elimde lian li vector v100r mini kasa var Asus b650m-r anakartım var sizce hangisini almalıyım arctic alim bi 3 4 yıl kafam rahat olsun istiyorum hem sessiz olması yada rgblerin kapanmasını istiyorum rgb istemiyorumda birde ek olarak aklımda fz6 pro ama çok büyük gibi geliyor
  5. Gigachadprime

Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

Sorunu çözebildinizmi adam akıllı arkadaşlarla maç atim diyorum 3 maç atıyorum 4. Maç atıyor dahada oyuna giremiyorum sil yükle yapıp anca giriliyor
  6. Gigachadprime

İntel Arc B580 İçin Termal Macun Önerisi

6.5 7 civarı 1786464892 Elimde thermal grizzly aeronaut vardı onla değiştirdim değerler bu şekilde şuan çok kötü durumda değil ve çok sessiz durumda Normalde 110 fps lerde sıcaklık 86 87 de fanlar full hızda 95w değerinde çalışıyordu
  7. Gigachadprime

Tamamdır hocam sağolun mx7 alacağım
  8. Gigachadprime

Alalı baya oldu 5 6 ay falan hem garantiside vardı hazır sistem ile alınmıştı şuana kadar bi sorununu görmedim sıcaklık problemi dışında 1786459239 Mx7 iyi midir? hem benim daha çok işime gelir işlemcininkinide değiştirdiğim için önceden mx 6 ve aeronaut kullandım mx6 biraz dışarı atıyordu sanki
  9. Gigachadprime

Thermalright işimi görür değilmi önceden hiç termal pad kullanmadım hep macunla yaptım önceki kartımda büyük gelirse nasıl koyuyoruz?
  10. Gigachadprime

85 90 derecelerde önceki sahibi içini açmış macundan olduğunu düşünüyorum Ekstra olarak kart full fanda çalışıyor 1786457819 .
  11. Gigachadprime

Vram sıcaklığı cok iyi durumda hem diğer kullanımlar içinde iatiyordum
  12. Gigachadprime

Amazondan 605 tl ye 8gr mx-7 almak mantıklımıdır yoksa başka seçenek sunabilirmisiniz?
  13. Gigachadprime

Laptop Monitör İçin Usb Hub Önerisi

Merhabalar arkadaşlar arkadaşımda laptop var ve hdmi 120hz destekliyor hem arkadaşımın çok az usb portu var klavyesini takamıyor arkadaşımın tek type c girişi var oda şarj girişi arkadaşım için bi usb hub önerir misiniz? hem pd desteklesin 65 100w arası hemde bir şekilde monitörünün 210 hz...
  14. Gigachadprime

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

Anladım hocam sağolun.
  15. Gigachadprime

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

https://www.gaming.gen.tr/urun/855374/thermalright-trofeo-vision-9-16-lcd-black-manyetik-type-c-temali-lcd-ekran/ Hocam anlamadığım için soruyorum bunla arasındaki fark nedir? İlgileniyorumda
Geri